Wpis z mikrobloga

• 0
@Ave2:

teoretycznie trans kobieta laczy najlepsze z obu plci(cialo i umysl faceta plus c---i)

Opinie podzielone w tym temacie i wg. innych łączy same najgorsze cechy ( ͠° ͟ل͜ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Ave2: Spoko kumam źle przeczytałem to w nawiasie XD stąd edycja posta. Ale to co teraz napisałeś z sprawnością i siłą to bez sensu bo bez tranzycji też tak jest a nawet lepiej. Generalnie cięzko coś sensownego napisać bo to kobieta nie jest ale wygląda jak kobieta. Musi miec pindola bo bez nie ma sensu bo ani to facet 100 % ani kobieta. Wtedy lepiej kobietę. Jak kto gej to
  • Odpowiedz
@Zwierz33: dlatego to teoretycznie lepszy czlowiek, bo ma spoleczne benefity kobiet i zalety mezczyzny. Nie mowie, ze hetero facet moze wybrac cos takiego zamiast kobiety, bo orientacja to wirus w mozgu a nie wybor
  • Odpowiedz
  • 0
@Ave2: Teoretycznie tak jak piszesz ale teraz pomyśl jak wygląda rynek matrymonialny, pomyśl że, transy to mniejszość a te pro to całkowicie mniejszość i w miarę normalne na bani. Pomyśl jaki tam jest popyt do podaży XD Plus to że, nie wiez która to baba a która nie bo tutaj masz fotę tej z drugiego wywiadu XD I skąd wiesz czy doda to baba gdybyś nie wiedział że, jest babą
Zwierz33 - @Ave2: Teoretycznie tak jak piszesz ale teraz pomyśl jak wygląda rynek mat...

źródło: GeaDu2mWkAEW3hK

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zwierz33: no to ze ich malo to nie dziwne, bo nawet jak ktos by chcial przetransformowac sie to zrobienie tego nawet w takim stopniu jak na filmiku to pewnie grube setki tysiecy. A nawet wtedy widac, ze trans
  • Odpowiedz
  • 1
@Ave2: Dlatego większość to prostytutki albo p---o aktorki bądź OF albo wszystko na raz. Ale pomijając to pomysl teraz na logikę tak poza kasą. Facet żeby utrzymac wysportowaną sylwetkę musi się natrudzić, baba też. Chodzi mi o zwykłe osoby hetero. A teraz pomyśl tu oprócz kasy, logistyki, speców, równiez dbanie o sylwetkę plus hormony XD Ale wg. mnie taka osoba powinno nie robić ostatecznych operacji bo jednak na co komu
  • Odpowiedz