Aktywne Wpisy

Kempes +582
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #polska
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD

źródło: temp_file2481202444147821461
Pobierz
Zgłoszenie a867269f402df956 z dnia 2025-02-14 21:32:17
Imię: Karol
Miejscowość: Gdańsk
Kim jestem?
Bezrobotny(mam nadzieję do czasu) programista, który szuka szczęścia w życiu. Spokojnie nie oczekuję że będziesz mnie utrzymywać gdyż jestem oszczędnym człowiekiem i mam za co żyć. Osoba introwertyczna, raczej unikająca tłumów a w szczególności jakiś klubów itp. Brak chorób, kończyny wszystkie sprawne, jedynie co to czasem wpadnę w dołek psychiczny ale dobry sen pozwala mi z niego wyjść. Poza tym trochę śmieszek, miły, spokojny chłopak.
Wygląd
181 lub 2 zależy czy w butach czy nie ale obcasów nie noszę ;p. Włosy faliste/kręcone ciemny blond, oczy niebiesko szare, czoło jak lotnisko ale za to nos niezbyt duży. Sylwetka szczupła tj. jakieś 75 kg, staram się dbać o siebie poprzez uprawianie okazjonalnie sportów.
Zainteresowania
Lubię typowo męskie hobby jak granie w gierki, anime typu shouneny, piłkę nożną, komputery, technologie. Czasem obejrzę coś na netflixie ale jestem na bakier z topowymi tytułami. Do tego fan matematyki i zagadek logicznych.
Czego oczekuję?
Jako, że mam p-------a na punkcie sylwetki i pewnie za dużo wymagam ale fajnie by było jakbyś w miarę dbała o siebie, nie mówię tu o byciu fit ale taki zdrowy tryb życia że z raz w tygodniu jakąś aktywność wykonujesz mnie przekona. No i lubię długie włosy :3 Z cech charakteru: miła kontaktowa, dająca dużo wsparcia, ciepła, służąca dobrą radą, trochę zboczuch ;p, nie strojąca fochów, mająca swoje zasady. Nie musi umieć gotować, nie jestem facetem który uważa że miejsce kobiety jest w kuchni. No fajnie jakby od używek stroniła zwłaszcza od papierosów bo dymu nie zniosę.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Chillujemy, pogaduszki, śmieszki, jak jest ciepło to można wyjść na spacer czy na plażę albo zagrać w babingtona. W domu serialik, może wspólne giercowanie/gotowanie co kto lubi, każdy też musi mieć czas dla siebie i nie mam problemu go dać drugiej osobie
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub cywilny ok, choć nie spieszy mi się z tym, dzieci raczej nie chcę, używek w postaci papierosów i narktoyków nie toleruję no może e-p-------y ok bo nie śmierdzą. Piwko raz na jakiś czas wypiję byle nie przesadzać z umiarem
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonygdansk #mirekszukamirabelki
@MirekSzukaZony:
XD
No offence ale znajdź sobie męskie hobby albo w ogóle o tym nie pisz
źródło: image
Pobierz