Aktywne Wpisy
Boroborro +84
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawardega +175
Szanowne Wykopki
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.

źródło: 5007D240-ADA6-4555-858F-BD83C23B48BB
Pobierz
Tak właśnie wygląda dziki kapitalizm bez osiągnięć tego złego socjalizmu.
Dlatego, kapitalisto bez kapitału, popierając dalej najgorszy system w historii ludzkości - kapitalizm - nieuchronnie dążysz do powtórzenia losu tych ludzi. Już dziś nawet bardzo dobrze zarabiający pracownik nie może sobie pozwolić na mieszkanie. Inżynierowie w Dolinie Krzemowej sypiają w camperach lub samochodach. Oligarchia, która objęła władzę w USA, dąży do maksymalizacji transferu (kradzieży) owoców pracy milionów ludzi do własnej kieszeni. Te wzorce trafią również do nas, w szczególności wobec rozwoju AI.
Nie będziesz tym, który zgarnia profity, bo nie masz żadnego kapitału. Będziesz tym, który śpi na sznurze. Czy naprawdę tego chcesz?
#antykapitalizm #gospodarka #ekonomia #konfederacja #korwin #bekazprawakow #bekazlewactwa #praca #biznes
źródło: IMG_7946
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@czerwonykomuch: @kamil-tumuletz Największym wyparciem jest to, że oligarchia teraz objęła władzę w USA, jakby tej władzy nie mieli od lat. Kompletnie nic się nie zmieniło, tylko Musk jest bardziej bezczelny niż Gates czy korporacja typu Blackrock.
@czerwonykomuch: wymien cokolwiek lepszego.
@totem_lesnych_ludzi: xDDDD. Przecież Keynes był homoseksualistą.
źródło: GQ3j-2eXMAANn_1
Pobierz