Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WyzwolonaPodrozniczka: Eh kiedyś to trolle się starały a teraz? nie dość że jedziesz po najniszej lini oporu w baitach to jeszcze strasznie nieudolnie piszesz jako kobieta. Na pierwszy rzut oka widać że twoje wpisy są napisane tak jak facet myśli że kobiety piszą. Powinno ci być wstyd za lenistwo i słabe umiejętności w pisaniu.
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: W sumie to po co udawać kobietę w internecie i wyszydzać innych? Musisz mieć w sobie ogromne pokłady frustracji skoro potrzebujesz takiego dowartościowania. Być może jesteś taki jak tutaj na tagu ale ego nie pozwala ci tego przełknąć.
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: Nie wiem do kogo teraz pijesz ja osobiście nikogo nie obrażam w internecie bo to tylko strata czasu. Co do innych mogę jedynie zgadywać że jest to spowodowane frustracją i niepowodzeniami z sferze intymnej. U ciebie jest tak samo?
  • Odpowiedz
Musisz mieć w sobie ogromne pokłady frustracji skoro potrzebujesz takiego dowartościowania.

@t4f9oy55: o, świetnie, to leć prostować przegrywów z ich wysrywami na temat kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz