Aktywne Wpisy

czillaut +362
#niemcy wręcz wygląda jak fejk, mapa 1 do 1 rfn/nrd xd

źródło: Screenshot_6
Pobierz
Zoyav +2
co jest fajnego w piciu alkoholu w samotności? chodzi mi stricte o upijanie się
jak byłam młodsza i miałam koleżanki irl (niewiele ale jakieś tam miałam) to piłam a-----l w różnych ilościach, ale zawsze w towarzystwie, zwykle upijałam się na wesoło czyli jakieś tam śpiewanie, heheszkowanie, gadatliwość itd (gdyby ktoś pytał, to aseksualizm nawet po alkoholu był u mnie obecny) ale nigdy mnie nie ciągnęło dla samego picia, nigdy nie miałam tak że
jak byłam młodsza i miałam koleżanki irl (niewiele ale jakieś tam miałam) to piłam a-----l w różnych ilościach, ale zawsze w towarzystwie, zwykle upijałam się na wesoło czyli jakieś tam śpiewanie, heheszkowanie, gadatliwość itd (gdyby ktoś pytał, to aseksualizm nawet po alkoholu był u mnie obecny) ale nigdy mnie nie ciągnęło dla samego picia, nigdy nie miałam tak że
Gdyby jednego dnia deportować z kraju wszystkie #p0lka to społeczeństwo by tego nie odczuło
źródło: image_2025-02-14_194733230
Pobierz@KurczakGangBango ale cipsko załatwia sprawę :))) waszymi flakami nikt nie jest zainteresowany i sami musicie opróżniać sobie wory :)))
@macvir: Nie kłam, zrobiło.
@Mamaboss: Te geny mamy od waszych matek. Jakoś tak wyszło, że rodzą nas polki, nie Polacy.
A wy kończyłybyście tak:
źródło: comment_oHJGVOEcgBfdhHA0DyfHJEt8vDXAj79h
Pobierz