Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przy okazji tzw. "walentynek" wzięło mnie na przemyślenia. Wy serio nie macie już dosyć randkowania? Kiedy zaczynałem się w to bawić pare lat temu na licencjacie to byłem strasznie zmotywowany; po czasie mi przeszło. Spamowanie jakimś p0lkom na apkach randkowych, ghost za ghostem, monotonność tego wszystkiego... serio chce wam się? A potem jeszcze ewentualnie użerać się w tej całej "partnerskiej relacji" z jakąś p0lką XDDD

Za moment odpalę sobie fajny filmik +18 ze śliczną blondynką. A za 3h idę na wódkę ze znajomym. Najlepszy sposób na "walentynki", IMHO.

#przegryw #tfwnogf #p0lka #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #s--s #przemyslenia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

📒 Notatka moderatora: Załóż sobie normalne konto do wrzucania tych pięknych przemyśleń, bo powoli dostaje raka od czytania twoich wpisów

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Spamowanie jakimś p0lkom na apkach randkowych, ghost za ghostem, monotonność tego wszystkiego...

@mirko_anonim: to nie jest 'randkowanie', to jest rak. Należy trzymać się od tego z daleka i pozwolić żeby zgnił i zdechł.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
magnetyczny-strażnik-45:

serio chce wam się

Mi się już nie chcę. Z resztą też sobie odpuściłem, bo i tak nie mam szans na dziewicę.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: teraz jak do mnie napisała Filipinka level 29 to też jakoś nie kręci mnie to. Kobiety mi rozjechały głowę całkowicie. Ja to chciałbym mieć prawdziwą skromną szarą myszkę, ale takich kobiet nie ma więc wolę już być sam i nie bawić się w te cyrki.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdyscyplinowany-innowator-71: Nie no, akurat ja to nie miałem planu randkować w nieskończoność także nie miało mi się co znudzić - raczej znaleźć dziewczynę z którą zrobimy power couple. Potem randkowanie w związku jest zupełnie inne niż z nieznajomą, zupełny lajcik, nawet nie wiem czy to powinno się randkowaniem nazywać wtedy - bo na stałe bierzesz laskę która do ciebie pasuje, więc wszystkie aktywności wychodzą mega naturalnie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz