Aktywne Wpisy

git_commit +110

GrammarNazi +178
W nawiązaniu do wpisu https://wykop.pl/wpis/81273571/wpis zrobiłem upgrade stolika warsztatowego zgodnie z zaleceniami szanownego państwa i chciałem się pochwalić jak to teraz wygląda. Robię tyle ile mogę i na ile czas pozwala - czyli niewiele. Ale z ambicjami na więcej!
Wołam plusujących poprzedni wpis, żeby się pochwalić. Jak komuś wyskoczyło powiadomienie i pomyślał "po c*uj mnie wołałeś" - to nie wiem. Rozchodź to po pokoju, daj mnie na czarno, poradź sobie jakoś.
#
Wołam plusujących poprzedni wpis, żeby się pochwalić. Jak komuś wyskoczyło powiadomienie i pomyślał "po c*uj mnie wołałeś" - to nie wiem. Rozchodź to po pokoju, daj mnie na czarno, poradź sobie jakoś.
#

źródło: temp_file7814777350887637956
Pobierz
Przy okazji tzw. "walentynek" wzięło mnie na przemyślenia. Wy serio nie macie już dosyć randkowania? Kiedy zaczynałem się w to bawić pare lat temu na licencjacie to byłem strasznie zmotywowany; po czasie mi przeszło. Spamowanie jakimś p0lkom na apkach randkowych, ghost za ghostem, monotonność tego wszystkiego... serio chce wam się? A potem jeszcze ewentualnie użerać się w tej całej "partnerskiej relacji" z jakąś p0lką XDDD
Za moment odpalę sobie fajny filmik +18 ze śliczną blondynką. A za 3h idę na wódkę ze znajomym. Najlepszy sposób na "walentynki", IMHO.
#przegryw #tfwnogf #p0lka #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #s--s #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
📒 Notatka moderatora: Załóż sobie normalne konto do wrzucania tych pięknych przemyśleń, bo powoli dostaje raka od czytania twoich wpisów
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to nie jest 'randkowanie', to jest rak. Należy trzymać się od tego z daleka i pozwolić żeby zgnił i zdechł.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Mi się już nie chcę. Z resztą też sobie odpuściłem, bo i tak nie mam szans na dziewicę.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo