Aktywne Wpisy

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

futanari +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

No i można? Z uśmiechem na ustach to opowiadała. A teraz ledwo z liścia jebniesz i już wielka afera
@bArrek: Zobaczysz, na starość też będziesz mówił, że ojciec w sumie dobry był, a ten pas tak nie bolał. Może wiec warto jednak już teraz wybaczyć mu lata maltretowania bo potem będziesz żałował, że nie zrobiłeś tego za jego życia?
xDDD
ech symbol upadku Wypoku. Kilka lat temu taki esej bArrka miałby po kilku godzinach 2 tyś. plusuw
@bArrek: No nie wiem. Moja babcia z dziadkiem podobnie o sobie mówili, z zewnątrz też to wyglądało na swój sposób "słodko", a jednak szczerze się nienawidzili i patologia tam była sroga, aż do śmierci dziadka.