Aktywne Wpisy
bawelna100pro +91
Hurrr durrrr zetki j----e, nie chce robić i dziękować Januszexowi na klęczkach, robotę dezorganizujo xD dlaczego to zawsze Onet kobieta albo inne Kobieta RP wysrywa takie artykuły z p---y eh
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale

źródło: 1000072065
Pobierz
julia-kuterska +41
Od dziś zaczynam pić Niemiecki ocet jabłkowy. Łyżka octu na szklankę wody. Codziennie. Daj plus a zawołam was za miesiąc poinformować jakie pozytywne zmiany u mnie zaszły #zdrowie #szury #jedzzwykopem
dezodoranty w Uk 3x tańsze niż w polsce, chipsy 3x tańsze, telefony w niemczech k---a 30%-40% tańsze...
#nieruchomosci c--j, ważne żeby drogo, nieważne, że c-----o , jak to tam potem przy sąsiedzie powiedzieć, że kupiłeś mieszkanie jak było tanie... WSTYD!
I jeszcze będzie się taki chwalił, że za mieszkanie dał 16 tysięcy za m2 xD bo to znaczy, że go stać i jakość dobra, a nie te biedaki co by chcieli 2000 euro za m2...
#cebuladeals
źródło: telefo
Pobierz1. Ekstremalna cebula przy zakupach "zwyczajnych" dóbr. Przejedzie pół miasta, żeby kupić coś o 2 złote taniej. Na olx będzie się targował do ostatniej złotówki.
2. Ekstremalne zastaw się a postaw się na dobrach uznawanych za "luksusowe". Zapłaci 2 razy tyle co Anglik czy Niemiec za pazy, pizzę, telefony, wakajki czy nierucha. I jeszcze będzie z tego dumny. Bo go stać, a co!
Max dwa grosze od łana zapisane ustawowo i osobne sądownictwo
Dla chłopa?
Pańszczyzna od rana do wieczora i baty za najdrobniejsze przewinienie, na osłodę promo... znaczy, dobra cena za p--o w karczmie
Kurde, prawdziwe xD
Przecież tam drożyzna jest w------a pod kurek. Miałem to nieszczęście bywać w Londynie dosyć sporo przez ostatni rok i czipsy przestałem jeść ze względu na cenę, a w obszczanej przez menela knajpie za pintę musiałem płacić te minimum 5 funta.
Mieszkanie tam ma swoje plusy, ale ceny żywności nie są nimi na pewno.
@Antybuka: To po prostu brak zrywu narodowego, żeby przestać dawać się dymać. Skoro Polacy cicho i grzecznie słono płacą to po co to zmieniać? Gdybyśmy zaczęli masowo zamawiać zza granicy to sklepy chwila moment by wymiękły.
Oficjalny sklep samsunga ma S24 ultra za 6200 zł, więc o 1000 zł taniej niż oni.
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-14 230357
Pobierz@ossprime:
Komentarz usunięty przez autora