Aktywne Wpisy
kutasoglu +22
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +48
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

Żona kupiła mi w RoSSmannie Bugatti na Walentyki.
Otwieram oryginalne, nienaruszone opakowanie, a w środku pusty flakon xD Ale nie tak, że ktoś wypsikał. 100% puste, ani kropelki, ani pary, nawet rurka pusta (ʘ‿ʘ)
Wygląda jakby na fabryce zapomnieli nalać xD (haloo kontrola jakości) Całe szczęście obsługa nie robiła problemu, by wymienić na nowy.
#perfumy
źródło: c0e25322b1e33d99fa0c84a9bd2285e2
Pobierz@markhausen: najdroższe perfumy jakie mogłeś dostać. lim n->0ml/84,99zł
Ten zapach raczej nie ma wiele wspólnego z club black
@Asjopek: Miałem jednocześnie oba (merca tylko odlewkę) i były mocno podobne. Owszem nie identyczne, ale dość zbliżone i jednakowy vibe. Tylko oczywiście bugatti trochę uproszczony nutowo i mniej trwały, ale cena robi swoje.
@Asjopek: Nic nie poradzę, dla mnie pachną bardzo podobnie ¯\(ツ)/¯