Aktywne Wpisy

editores +31
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

nieodgadniona +26
w końcu byłam u spowiedzi
polecam serdecznie
jest super
polecam serdecznie
jest super
#nieruchomosci
źródło: temp_file5306761784994930524
Pobierz@Dueil_angoisseus: Raczej badanie umiejętności czytania ze zrozumieniem
Zazwyczaj czy to PL2050 czy to Ciocia komentowały takie rewelacje w ciągu kilku godzin a tutaj jednak minęła prawie doba ciszy, Ja rozumiem że jest kampania, Ciocia ma dużo pracy bo KPO ale jest rzecznik i są inni. IMO jak pisałem wcześniej i jak teraz podtrzymuję zebrała konkretny o------l a podczas spotkania w MRiT był nie tylko Paszyk ale i Kamysz i pewnie powiedzieli że albo zgrywasz
@earless: Cesja umowy najmu kawalerki na Mokotowie - fixed cena z roku 2021 u starszego małżeństwa, zapraszam.
Odstąpię za 10k. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Dueil_angoisseus: tu prawda. Funfact, 80% podpisów dla SH zbierają struktury PSL a koła PL2050 spoza dużych miast albo nie istnieją, albo liczą po kilka osób albo... Przechodzą do PSL. Na dużą skalę.
Jakby ktos tutaj doczytal a sam nie poszukal to prosze.
https://x.com/PL_2050/status/1890412893742440761
@Kolanka:
źródło: Marionetka-Pinokio
Pobierz@Koronanona wiesz, ja tam wolę mieć nadzieję do samego końca. Spróbować coś zadziałać. Dać szansę komuś kto jej nie miał. Ty co wolisz? Głosować ciągle na te same mordy od 30 lat? Czy również czujesz chęć zmiany, ale ta partia jest Ci
@Kolanka: jakby ktoś wyszedł na mównicę i jasno powiedział, że paszyk jest skorumpowanym śmieciem to by miał mój głos do końca moich dnich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@uriel_ck: Głosowałeś na Kononowicza?
@malinq bo jest zbyt pewne siebie, ma w dupie głos obywateli, a chyba nie tak ma działać demokracja? Widzisz, wszystko ma swoje lata świetności i nieważne jaki masz sentyment, przychodzi czas zmiany na lepsze. Czy którekolwiek partia powiedziała ci: zus nie działa jak należy, trzeba zreformować i bierzemy się za to, po to żeby każdy kto pracował miał godna
@Simple-Man: Po pierwsze nie "ludzie" tylko wykopki którzy nie mają na wkład własny i za całe zło współczesnego świata obwiniają bk2%