Aktywne Wpisy

Sriracha +325
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.

źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +16
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym
Oto przed Państwem aktualne przewidywania. Wynik ostatniej kolejki to 3/9 trafionych. Równowaga została zachowana. Po najlepszej kolejce przyszła najgorsza w historii tagu ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ. W komentarzu informacje dotyczące tej kolejki oraz dodatkowa tabelka przedstawiająca inny testowy model punktowy.
Jak zwykle zapraszam do śledzenia tagu #mirkoanalizy i wyrażenia swojej opinii. Pozdrawiam!
#pilkanozna #mecz #statystyka #analizadanych #ekstraklasa
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz#ekstraklasa @Shea_99
Nie można tego odczytywać jako, że przykładowo na 1X jest 16%, to na 2 jest 84%, bo przecież wtedy przewidywanie byłoby 2, a nie 1X. To trzeba odczytywać jako siłę przewidywania, która wyszła. Mam nadzieję, że troszkę rozjaśniłem.
Względem tabeli punktowej, tak jak pisałem jest to
@Erimar: ale właśnie tak to odczytując, na razie wszystko siedzi
posługując się tą logiką, jutro Stal pyknie pod rosołek Paprykarzy, Piast Gieksę, Biała może zrobić wszystko (remis?) a na deser w poniedziałek Lechia klepnie Tygrysa :)