Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +102
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +508
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

@wiecznylowcaumyslow: Tuskobotom podobno zablokowali, lecicie na kredycie? xD
@KanJaweuDieZweite: Tak likwidował że do NATO chciał przyjąć xD
źródło: image
PobierzPięknie byłoby gdybyś przeczytał cały wywiad, a byś się dowiedział, że chodziło o stan w którym rosja się demokratyzuje i elo.
Sikorski o tym wie, a nie każda jego publiczna wypowiedź wyraża rzeczywistą intencję jego/Polski.
@Sinklinorium: O kurdę, popatrz a teraz Trump nasz umiłowany sojusznik zarządził
@ish_waw: To bardziej Tusk uszczęśliwiony, już raz uwalił sprowadzenie wojsk amerykańskich xDD
@ish_waw: No ja wiem u Tuskobotów wszystko da się wytłumaczyć xDDD
Sikorski puszcza ci oko gdy mówi przenośnie a nie naprawdę? xDDD
a poza
elo trzy dwa zero, bardziej trampem się jarasz i szczekasz na lewactwo niż dbasz o polski interes, zupełnie jak przed I rozbiorem
@Sinklinorium: o lol popatrz rok 2010 dwa lata po pierwszych konfliktach Rosji z Gruzją, w 2010 nastąpiła kolejna agresja rosji na Gruzję, a Sikorski jak biała nieświadoma gołębica zaprasza Rosję do NATO xDDD
W czym był lepszy od Trumpa? xDDD
źródło: xd
Pobierz