Aktywne Wpisy

Anonek463 +86
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
źródło: image
Pobierz
Tdxd +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

✅
#heheszki #rownouprawnienie
@Linnior88:
Ale przecież te patusiary to nawet obok kobiety w swoim wypranym z wartości życiu nie stały.
Tu mężczyzna jest mężczyzną a nie lewackim metroseksualista w rurkach który bierze udział w heppeningach feministycznych.
I jak widać nie ma tez białorycerzy.
A w tle rosyjski jest. Ale gość siedzący przy kontuarze wydaje się być jakimś Gruzinem.
Faktycznie na początku ona się drze po niemiecku co mój mózg zupełnie zignorowal, no jednak niemra nie podumala że ruski jej odda a Niemiec by się pewnie zastanowił co zrobic
Wyróżniając kobiety sugerujesz że pochwalasz bicie mężczyzn? Bo normalny człowiek by napisał że nie pochwała bicia w ogóle kogokolwiek
@starskaj: jest wyżej wyjaśnione w komencie od @Serrrek , to jakiś gangsterski przybytek który zawyża rachunki więc pewnie są przyzwyczajeni do pacyfikacji każdego na koniec wieczoru