Wpis z mikrobloga

Mój #niebieskipasek grał kiedyś na poważnie w szachy (ma drugą kategorie szachową), pierwszej nie zdobył tylko dlatego, że życie mu się wtedy posypało i przestał grać z dnia na dzień, ale do czasu tego wydarzenia wygrywał większość turniejów w których brał udział, co łatwo sprawdzić w necie (). Na ten moment nie ma już nawet byle jakiej szachownicy. Spotykamy się od kilku miesięcy i powiedział, że inspiruje go do powrotu do gry. Bardzo chciałby znowu wziąć udział w turnieju i żebym go wtedy dopingowała. Dziś po kolacji dostanie szachownicę turniejową i bierki szachowe () Nie mogę się doczekać aż wróci do swojej pasji ( ʖ̯)

#walentynki #walentynkizwykopem #logikarozowychpaskow #chwalesie #milosc #relacje
ElenaRain - Mój #niebieskipasek grał kiedyś na poważnie w szachy (ma drugą kategorie ...

źródło: 17395336089053280995638132679122

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@murison: szachownica turniejowa jest bardziej ustandaryzowana i wygodna do gry, głównie chodzi tu o wymiary (jest dość spora). No i lepiej będzie ćwiczyć na takiej na jakiej się później gra podczas turniejów
  • Odpowiedz