Siema! Rejestrował ktoś z Was ostatnio auto na Zapolskiej? Duże kolejki? Warto się umówić przez neta na konkretny dzień? Dzięki z góry za każde info ;) #wroclaw
Siema! Rejestrował ktoś z Was ostatnio auto na Zapolskiej? Duże kolejki? Warto się umówić przez neta na konkretny dzień? Dzięki z góry za każde info ;)
@Domciu: Najlepiej przez neta bo wtedy idzie od razu. Jak byłem z neta to obsłużyli po 3 minutach czekania. Ludzi trochę było bodajże 5 osób czekało na obsługę więc jak nie masz noża na gardle to powodzenia.
Dzięki wszystkim za odzew! Umówiłem się prze neta na Zapolskiej i termin mam na za tydzień. @NIeLekajcieSie jak nie zapomnisz to daj znać jak wyglądała sytuacja ;)
Ale właśnie spory bolid rozerwał się nad Meerhoven. Mam ciulowe nagranie. Były 2 pozniej 4. Obserwowałam je z dobre 10-12 secund. Szkoda że ide do pracy. #meteoryty
#wroclaw
@Domciu: Najlepiej przez neta bo wtedy idzie od razu. Jak byłem z neta to obsłużyli po 3 minutach czekania. Ludzi trochę było bodajże 5 osób czekało na obsługę więc jak nie masz noża na gardle to powodzenia.
Termin umówiłem online i były najszybciej na za tydzień. W magnolii min 2 tygodnie