Aktywne Wpisy

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

JerryManson +2
W gruncie rzeczy to właśnie zakopałem rzeczy

Co sie odwalilo Mirki XD od kwietnia wszysytkich testerow u mnie zastapi AI (Another Indian) a Scrum Master jeszcze nam narzucil wiecej Story Pointow na sprint, bo PO sie powaznie zastanawia, czy devow tez nie wyoutsourcowac do kraju curry XD czas sie ewakuowac powoli z branzy, bo jest ewidentny #kryzysit
I nawet byli bardzo zadowoleni bo znacznie szybciej robili regresje (testy manualne) i było znacznie mniej testów na fail ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ale zmienili trochę zdanie jak się okazało, że jednak na środowisku produkcyjnym aplikacja ma tyle błędów, że klienci zaczynają tracić,
Przenieśli to potem do IBM'a
@diarrhoea: XDDDDDDDDD
A to Janusze
No wiesz, jak wyszło, że mogą sobie dużą bańkę Euro rocznie wrzucić w ramach premii za optymalizację kosztów, to się nie dziwię, że ten ruch forsowali. Za parę lat ich w firmie i tak nie będzie, to nie oni będą gasić pożary.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@diarrhoea: Jak ja to dobrze znam xDDD U nas przyjęli strategię hybrydową - my robimy 2/3 projektu, a potem oni przejmują na gotowe i robią za żywy continuous testing. Jak my raz chcieliśmy wziąć od nich