Co wypożyczyć fabularnego, takiego jakiegoś w miarę poważnego dla chłopa? Jedna z moich pierwszych książek, nie chce siedzieć ciągle przed monitorem. Ogólnie nie lubię czytać. #czytajzwykopem #ksiazki
@qew12: Film niestety nie do końca oddaje ducha książki, reżyserska wersja jest dużo lepsza, bo z kinowej wycięto jedne z najbardziej klimatycznych scen(śpiewający król goblinów np.), ale wciąż jednak zbyt wiele fabularnych zmian i pominięć ( ͡°ʖ̯͡°)
ale nadal nie nie wiedziałem jak odpowiedziwc na kartkowkowe pytanie jaką magia posługiwał się Gandalf
Czytałem i Hobbita i Władcę, oglądałem filmy niezliczoną ilość razy, mocno się jaram tym uniwersum od zawsze, a nie mam pojęcia jak odpowiedzieć na to pytanie XD
W ogóle czytałem lektury i nie zdawałem kartkówek z ich znajomości
Tak samo xD Nauczycielki zadawały z d--y pytani na które się nie znało odpowiedzi nawet po
@qew12: Philip K. Dick. Może "Opowiadania najlepsze". Jego twórczość, z pewnością była jedną z inspiracji dla twórców wspaniałej, bo dającej mocno do myślenia, gry jaką jest SOMA
Jedna z moich pierwszych książek, nie chce siedzieć ciągle przed monitorem.
Ogólnie nie lubię czytać.
#czytajzwykopem #ksiazki
Jakbyś tak o Władcy pierścieni napisał to jeszcze bym się zgodził, ale Hobbit przecież jest lekki, łatwy i przyjemny ¯\(ツ)/¯
Zgadza się (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: baczność
PobierzCzytałem i Hobbita i Władcę, oglądałem filmy niezliczoną ilość razy, mocno się jaram tym uniwersum od zawsze, a nie mam pojęcia jak odpowiedzieć na to pytanie XD
Tak samo xD Nauczycielki zadawały z d--y pytani na które się nie znało odpowiedzi nawet po