Aktywne Wpisy

Czemu to ostatnie pokolenie nie przykleja się przed domami polityków, bankierów czy celebrytów? Przecież utrudnianie już i tak trudnego życia przeciętnym zjadaczom chleba którzy o niczym nie decydują -jest bezsensowne.

njay +183
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Petru: Tak
RZ: a czy to nie spowoduje wzrostu cen nieruchomości?
Petru: Tak, każde dopłaty powodują wzrost cen [...]
Czyli PL2050 już dogadana w sprawie dopłat do mieszkań.
Czyli na prezydenta jednak nie Hołownia, a Zandberg
#nieruchomosci #polityka
@polikos: trzeba przyznać, że chociaż uczciwie się do tego przyznał :)
od kilku dni obserwuję ciągłe ataki w tej sprawie na osobę która realnie je zablokowała
@
Na ten moment to jednak to głównie politycy PSL byli kojarzeni z tą inicjatywą. A Petru jednak jest z PL2050. Stąd taka moja negatywna reakcja.
Petru załadowany w deweloperkę, od zawsze popierający dopłaty, popiera dopłaty więc na bank Hołownia który już raz zatrzymał łapówkę dla deweloperów poprze dopłaty?
Skoro do oczernienia Hołowni potrzeba aż takiego gwałtu na logice to tylko utwierdzasz mnie w tym żeby na niego zagłosować
@Deska_o0: Zobaczymy, na razie nie słyszałem komentarza Hołowni w sprawie wczorajszych "rewelacji", więc chyba komentarz Petru jest jedynym komentarzem Trzeciej Drogi, a on z PSLu nie jest. Jak masz inny to wrzuć.
@polikos: akurat on to z tych, którzy szybciej mówią niż myślą, dlatego pewnie dopiero po chwili dotarło, albo dopiero dotrze do nieco, co powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cogito-sum: też możesz się do tego odnieść
A może to jedna i ta sama osoba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego na twoim miejscu bym poczekał z tym "ojoj Hołownia jedyną nadzieją" bo na razie to Hołownia milczy.
Co zrobisz jak wywinie fikołka i poprze wczorajsze propozycje pokrętnie tłumacząc że "to zupełnie niepodobna"?
Milczenie kiepsko wygląda, jakby
Czy to nie Hołownia zaakceptowal start Petru z listy wyborczej swojej partii?
Rozumiem, że Petru jest trochę wolnym strzelcem. Widać to na przykład po akcjach z memcenem. Na tych zagraniach zyskiwała PL2050.
Teraz, gdy sprawa dotyczy programu dopłat do mieszkań, niech PL2050 za to również weźmie odpowiedzialność.
@Cogito-sum: przestanę go popierać, politycy to pracownicy których należy rozliczać z pracy, a nie idole, ludzie często o tym zapominają
Zamiast podziału socjaliści vs liberałowie = rozdawnictwo pieniędzy vs brak rozdawnictwa, to mamy jakąś chorą sytuację, że obie strony chcą rozdawać, tylko, że socjaliści chcą rozdawać biednym, a liberałowie chcą rozdawać bogatym.
Petru ty dzbanie xD