Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ty tak cały świat postrzegasz czarno-biało?

oddanie zawsze jest atrakcyjne, ale trzeba mieć co oddać i musi mieć to wartość. jeśli jesteś gotów oddać wszystko, tylko dlatego, że się w kimś zakochałeś, to twoje wszystko jest niewiele warte, ziomek.
  • Odpowiedz
które są w nich zakochane, są w stanie zrobić wszystko i poświęcić się dla nich w pełni.

@mirko_anonim: bo wbrew temu co sprzedają ci media, te cechy same w sobie nie są czymś, co ma dla kobiet największą wartość.

Wiadomo że taki popełni błędy przez nachalność czy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: twoje oddanie, twoja miłość, wszystkie twoje pozytywne uczucia, całe twoje dobro jest nic nie warte, jeśli jesteś gotów ofiarować je randomowej dupie wyłącznie dlatego, że się w niej zauroczyłeś, czy nawet i zakochałeś. jak zielony kolega wyżej napisał, relacja działa w dwie strony i twoje odpowiedzi muszą być adekwatne do pytania.

mam nadzieję, że już wszystko rozumiesz.
  • Odpowiedz
kobiety ktore lubia przemocowcow to mniejszosc

@koci_maba: nie ma kobiet które lubią przemocowców (poza wyjątkami), są kobiety które kręci siła i dominacja. niestety często jedno łączy sie z drugim, ale to nie znaczy ze te kobiety lecą na przemocowców.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bardzo piękne ogólniki, sprowadzanie wszystkich kobiet do poziomu kilku, od których być może sam się odbiłeś.
Wygląda na nieadekwatny stopień zaangażowania do stopnia relacji. Jak jesteś nadgorliwym bluszczem to każda zwieje. W dodatku jeśli dzieje się tak za każdym razem, to mamy do czynienia ze schematem - przeanalizuj i przepracuj. Mam nadzieję że pomogłam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nikt nie chce być w związku z desperowanym bluszczem, który traci całkowicie swoją tożsamość by przypodobać się drugiej osobie. To po prostu pokazuje jak bardzo taki facet nie ma żadnej stałej w swoim życiu poza fascynacją kobietą (która może mijać, zmieniać obiekt westchnień). Kobiety lubią pewnych siebie mężczyzn którzy nie zmieniają całego życia pod kobietę tylko że ta kobieta może się wpasować w wizję przyszłości jaką facet oferuje. Czyli jeśli
  • Odpowiedz