Aktywne Wpisy

Pariashu +158
Dziękuję wam za cenne rady, kot wrócił o 3 rano i płakał pod oknem. Tipy z kuwetą i rozstawianiem misek z jedzeniem zadziałaly. Jak wróciła to dwie saszety wsunęła taka głodna była. Mikan czyli jej brat syczał na nią i musiałem ją wykąpać z tych zapachów. Miała przygodę życia jako kot niewychodzący. Jeszcze raz dziękuję wam #pokazkota #koty
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @Kontonawykopiechlopie @Panda1112 @romek898 @
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @Kontonawykopiechlopie @Panda1112 @romek898 @

źródło: IMG_1377
Pobierz
gwda +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@mirko_anonim: pewnie dlatego, że desperacja nie jest ani trochę atrakcyjna, jak i dlatego, że dostając coś za darmo kompletnie się tego nie szanuje.
oddanie zawsze jest atrakcyjne, ale trzeba mieć co oddać i musi mieć to wartość. jeśli jesteś gotów oddać wszystko, tylko dlatego, że się w kimś zakochałeś, to twoje wszystko jest niewiele warte, ziomek.
@mirko_anonim: bo wbrew temu co sprzedają ci media, te cechy same w sobie nie są czymś, co ma dla kobiet największą wartość.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
i naucz się odróżniać zakochanie od miłości.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
mam nadzieję, że już wszystko rozumiesz.
@koci_maba: nie ma kobiet które lubią przemocowców (poza wyjątkami), są kobiety które kręci siła i dominacja. niestety często jedno łączy sie z drugim, ale to nie znaczy ze te kobiety lecą na przemocowców.
Wygląda na nieadekwatny stopień zaangażowania do stopnia relacji. Jak jesteś nadgorliwym bluszczem to każda zwieje. W dodatku jeśli dzieje się tak za każdym razem, to mamy do czynienia ze schematem - przeanalizuj i przepracuj. Mam nadzieję że pomogłam
?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: może dlatego, że miłość ma działać w dwie strony, a nie jedną. Nie wystarczy, że jedna strona jest zakochana. Czasy aranżowanych małżeństw minęły.
Tam nie ma żadnej logiki tylko uczucia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰