Aktywne Wpisy
pieknylowca +394
Uwielbiam takie boomerskie gadanie jacy to oni nie są silni, zaradni, potrafią używać szybkozlaczki- no chyba że pada firma produkująca garnki w której pracowali od 35 lat, wtedy są bardziej zagubienie niż dzieci we mgle

źródło: 1000005515
Pobierz
sakiro12 +178
Ja z Meksykaninem, siostra z Afgańczykiem a reszta kuzynem z "europejczykami" i masa polek w komentarzach chwaląca się swoimi pajetami i arabami #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow

źródło: Screenshot_2025-07-05-00-08-44-075_com.zhiliaoapp.musically
Pobierz
@mirko_anonim: pewnie dlatego, że desperacja nie jest ani trochę atrakcyjna, jak i dlatego, że dostając coś za darmo kompletnie się tego nie szanuje.
oddanie zawsze jest atrakcyjne, ale trzeba mieć co oddać i musi mieć to wartość. jeśli jesteś gotów oddać wszystko, tylko dlatego, że się w kimś zakochałeś, to twoje wszystko jest niewiele warte, ziomek.
@mirko_anonim: bo wbrew temu co sprzedają ci media, te cechy same w sobie nie są czymś, co ma dla kobiet największą wartość.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
i naucz się odróżniać zakochanie od miłości.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
mam nadzieję, że już wszystko rozumiesz.
Wygląda na nieadekwatny stopień zaangażowania do stopnia relacji. Jak jesteś nadgorliwym bluszczem to każda zwieje. W dodatku jeśli dzieje się tak za każdym razem, to mamy do czynienia ze schematem - przeanalizuj i przepracuj. Mam nadzieję że pomogłam
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: może dlatego, że miłość ma działać w dwie strony, a nie jedną. Nie wystarczy, że jedna strona jest zakochana. Czasy aranżowanych małżeństw minęły.
Tam nie ma żadnej logiki tylko uczucia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰