Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +119
#rozdajo, którego dawno nie było. Do wygrania karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie

źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
12lat25cm +604

źródło: 1000012756
Pobierz
@paincreator: czy na pewno jest podany cały skład produktu?
Komentarz usunięty przez autora
Co za gowno.
Z tego co się wstępnie orientowałem to jest trochę problemów technologicznych do przeskoczenia żeby sensownie długoterminowo zamknąć miód w takim cukierku przy stężeniu powyżej 20-30%.Wiadomo że najlepiej by było żeby to miód stanowił większość produktu i tu problemem nie jest sama baza miodowa czy jej cena.
Wezcie lyzke miodu do ust, dajcie znac jak wrazenia. Strzelam ze nie zjedlibyscie cukierka ktory ma w skladzie nawet 50% miodu, o propolisie nawet nie wspomne (patrz nizej).
Do tego strzelam ze OP chcialby tez na tym cos zarobic, takie cukierki kosztowaly by sporo i
źródło: 20250214_084545
PobierzZ tymi batonami to ciekawe co piszesz bo rozważam ostatnio wykorzystanie kilku maszyn które mam do robienia takich saszetek do rozpuszczania w wodzie. Wstępny pomysł był na mielony pyłek pierzgę I propolis plus jakiś dodatek żeby to jakoś smakowało. Co o tym myślisz?
Co masz na myśli żeby nie iść drogą że składem? Sugerujesz że lepiej pewne rzeczy przemilczeć? =)
Sam pijam pylek rozrabiany z woda i to jeszcze jakos wchodzi. Natomiast te batony, byly nie do przejscia. Moze wiekszy udzial miodu, lub nawet jego dominacja w skladzie poprawila by sprawe. Ale strzelam, ze to nie bedzie takie proste jesli chodzi o konsystencje, no i odpowiednie zbilansowanie skladu, zeby
@PurpleHaze: zajebiście, robię tak zawsze jak mnie boli gardło
Natomiast na pewno miałbym problem z jedzeniem cukru lub syropu glukozowego łyżeczką ¯\(ツ)/¯
źródło: temp_file8232860687099666732
PobierzJak już to dbać o jakość produktów, które już oferujesz i nie celować w przetworzone słodycze nawet z dużą zawartością miodu w składzie.
Ja osobiście jestem za promocją miodu sprzedawanego w słoikach. Niech ludzie kupują i spożytkowują wedle woli, czy to bezpośrednio na język, czy to na jakiś świeży chleb, jakiś placek, ciasto, rozpuszczony w wodzie lub mleku i