Aktywne Wpisy

mickpl +2425
UWAGA MÓWI MARSZAŁEK TAGU
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak

źródło: ankieta
PobierzOdpalam nowy startup. Projekt nazywa się "Życie Po Śmierci". Jest to nagrobek przyszłości -- połączenie klasycznego monumentu z wbudowanym ekranem dotykowym i systemem audio. Sercem, czy raczej mózgiem urządzenia jest LLM wytrenowany na podstawie cyfrowej spuścizny zmarłego -- jego wiadomości, nagrań, zdjęć i wszystkiego, co po sobie zostawił w sieci, czy w spisanych pamiętnikach, nagraniach etc. Do tego dochodzą wspomnienia rodziny i przyjaciół, które można dodawać do systemu.
Gdy ktoś podchodzi do nagrobka
Gdy ktoś podchodzi do nagrobka

źródło: Gki4VO9WMAAPg5h
PobierzCo o tym sądzicie
- To świetny pomysł 37.9% (484)
- To wątpliwie etycznie i moralnie pomysł 22.3% (285)
- Pojebało?! 39.7% (507)
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link