Wpis z mikrobloga

@Przyjaciel_Rodziny: Część tych redakcji to wg. mnie pseudo dziennikarze. Zwłaszcza sam serwis PPE gdzie ostatnio wychodzą poza skalę i każdego crapa potrafią okrzyknąć grą roku xD. Bestseller, bo ludzie w ciemno przed wyciekiem materiałów zamówili preorder. Zaraz zwrócą. Gra jest średniakiem nie pasująca do obecnych gier i technologii. Mocno zacofana technologicznie.
  • Odpowiedz
@Przyjaciel_Rodziny: Gra wygląda kiepsko, ale jak ktoś opiera recke na elementach "woke" to już wiadomo że opinia jest bezwartościowa i nie jest wystawiona w dobrej wierze, a tylko pod kliki na kierowaniu gniewem ¯\(ツ)/¯
To nie jest recenzja - to szydera. To nie opinia - to czysta homofobia.
Widzę że materiałów o KCD2 też natrzaskał jakie "full gay" już jest... no typowe.

Jest tylu recenzentów - w tym branżowych -
  • Odpowiedz
bezwartościowa dla kogo?

@Przyjaciel_Rodziny: Dla każdego kto szuka obiektywnej oceny. Jest z góry nastawiona negatywnie - celem nie jest jakiekolwiek opisanie gry a wytykanie elementów woke. To nie jest recenzja, to nacechowana ideologicznie szydera.

Koleś ma ogólnie obsesję... wszędzie gay/woke itp. I też do takich widzów z podobną obsesją kieruje kanał.
Mi się kończy pomału pobierać :) Choć czuje że szybko wrócę do KCD2 ale realnie wstyd mi było by wkleić gdziekolwiek
FrostlyMostly - >bezwartościowa dla kogo?

@Przyjaciel_Rodziny: Dla każdego kto szuka...

źródło: Untitled

Pobierz
  • Odpowiedz
Dla każdego kto szuka obiektywnej oceny. Jest z góry nastawiona negatywnie - celem nie jest jakiekolwiek opisanie gry a wytykanie elementów woke. To nie jest recenzja, to nacechowana ideologicznie szydera.

@FrostlyMostly: ja tu widzę tylko wypunktowanie idelogicznego skrzywienia w grze

Koleś ma ogólnie obsesję... wszędzie gay/woke itp. I też do takich widzów z podobną obsesją kieruje
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly:

celem nie jest jakiekolwiek opisanie gry a wytykanie elementów woke. To nie jest recenzja, to nacechowana ideologicznie szydera.

W odróżnieniu od czego? Recenzji obiektywnej®, która będzie udawać, ze DEI nie istnieje, zaś ludzie, którzy o tym mówią są tylko xyzistami?
Wytykanie danych elementów nie są szyderstwem. Są zwyczajnym...wytykanie elementów. Szyderstwem są dla tych, którym te elementy
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly taki content się sprzedaje, to teraz tak robią. Na polskim YT też są takie kwiatki jak Drwal Rebajlo. Filmiki sponsorowane reklamami, gdzie jedyne tematy to woke, 0 merytoryki, a ostatnio coraz częściej zaczął się pojawiać jako "świetny recenzant". Gamingowy YT zszedł na psy, i to fakt.
  • Odpowiedz