Wpis z mikrobloga

@lechiffre_777: dodajmy do tego, że wykręcił się z swoją kobieta z restauracji w której świecił twarzą a teraz ludzie nie mają od dwóch miesięcy wypłat ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: nie wiem ile chłopie masz lat i co w życiu robisz, ale uwierz mi nie muszę budować swojego ego w internecie. myśle że jako pierwszy nawinąłem temat Dubaju i problemów z autami tam. Mówie tyle ile w internecie chce żeby było, współpracuje z ludźmi od których mam informacje i mam w dupie sobie co myślisz ale moje finanse i relacje są ważniejsze od tego czy wykopek będzie wiedział więcej.
  • Odpowiedz
@xdamian13: oglądałem odcinek z Dubaju, gdzie jeździł takowym Mclarenem i narzekał, że jest rozjeb@ny etc, a następnie driftował nim wokół ronda, jeździł po wydmach i się zakopał, a to co faktycznie z nim robił, to tak naprawdę wie tylko on sam i osoby postronne. Był tam z ekipą z Positive Ways na początku roku.
  • Odpowiedz
@danoneek: chyba nie wiesz na jakiej zasadzie działa ubezpieczenie czy gwarancja.

Nie każda szkoda zostanie rozliczona w ramach polisy AC, czy z gwarancji, jeżeli pojazd był użytkowany nieprawidłowo etc.

Jeżeli zatrzesz silnik przez niewłaściwą eksploatacje, to nie naprawisz go ani w ramach AC, ani korzystając z warunków gwarancji.
  • Odpowiedz
@lechiffre_777: Co to znaczy nieprawidłowo użytkowany? Jeśli samochód jeździł po ulicy a nie torze to jest prawidłowo użytkowany. Zresztą przecież nawet po torze można jeździć. Co dokładnie chcesz przekazać przez "nieprawidłowo"? Jest to dość intrygujące.

Ja mając auto którego byłem 2 właścicielem i kiedy silnik zaczął brać olej, okazało się, że auto było przegrzane wcześniej (nie przeze mnie), gwarancja nadal obowiązywała. Więc jest to dla mnie interesujące co masz na
  • Odpowiedz