Wpis z mikrobloga

znalazłem nowe hobby, wbijam na olx'a, szukam samochody do 3000 zł i sortowanie od najnowszych.

Można perełki znaleźć jak np

-sprawny ford fiesta 2007 rok
-jeżdżące megane 2 generacji
-saaby 9-3 nawet się trafiały

Minus taki, że takie ogłoszenie przez jedną dobę może mieć nawet 3000 wyświetleń także trzeba być szybkim.

#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #pierwsze4kola #kupautozmikro
serek_heterogenizowany - znalazłem nowe hobby, wbijam na olx'a, szukam samochody do 3...

źródło: 1000026704

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@serek_heterogenizowany

Nie istnieje coś takiego jak "jeżdżące auto" w tej cenie.
Zawsze uważałem że coś, co jest zdatne do odratowania i ewentualnie jeździ zaczyna się w przedziale 5-8 tysięcy złotych. Wszystko poniżej to bardziej problem z dojazdem do pracy niż faktyczny dojazd do niej.
  • Odpowiedz
@Elberus

Posiadasz auto nie warte więcej niż 2k ale już je posiadasz ile czasu? No właśnie. Nikt w tych pieniądzach nie sprzedaje auta do jazdy. Stanie ci na środku drogi, to wtedy je o----------z za te 2k.
  • Odpowiedz
@Notabene: w sumie tu masz rację-dlatego go nie sprzedaję bo mam go w domu od nowości, jest nieśmiertelny, niezawodny i wiem czym jadę, ale jednak nikt mi za niego nie da więcej jak 2-3k więc nie masz racji w tamtym komentarzu :P
  • Odpowiedz
@Notabene

Nie istnieje coś takiego jak "jeżdżące auto" w tej cenie.

Zawsze uważałem że coś, co jest zdatne do odratowania i ewentualnie jeździ zaczyna się w przedziale 5-8 tysięcy złotych. Wszystko poniżej to bardziej problem z dojazdem do pracy niż faktyczny dojazd do niej.

Bzdury.
  • Odpowiedz