Aktywne Wpisy

Ana77 +80
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

plastikowemorze +12
W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać
1."Nie wiem jak się uwolnić mentalnie od kobiety która mnie notorycznie zdradza (nie wiem czy fizycznie ale mentalnie na pewno), bardzo często zdzwania się z byłym i pisze smsy z kilkoma innymi facetami dwuznaczne smsy , raz mówi że kocha później że nie a innym razem znów kocha
Chciałem już kilka razy odejść ale mówi że mnie kocha i nie potrafię odejść nie widzę świata bez niej, przy niej straciłem całą pewność siebie"
2."Kocham męża ale nie mam w ogóle ochoty się z nim kochać ,zbliżenia też nie sprawiają mi radości.Ale on jest alkoholikiem i to mnie odrzuca od niego.Ostatnio z dnia na dzień mam go coraz bardziej dość.Jego obecność mnie denerwuje.Jak idzie do pracy to ja odpoczywam psychicznie ,czuje totalny spokój."
3."Mam 36 lat i przegrałem swoje życie. Totalnie wypaliłem się na każdej płaszczyźnie życia, zarówno zawodowej jak i prywatnej. Jestem w związku z samotna matka, od ponad roku. Sam nie mam dzieci. Wypala mnie to strasznie, co chwilę jakieś kłótnie, rozmowa na zasadzie stawiania na swoim, jakiś ultimatum z jednej i drugiej strony. Zawodowo nie widzę sensu swojej pracy. Ciągle mam stres. Mam dość. Nie widzę sensu swojego życia".
4."Witam panowie chciałbym wiedzieć co myślicie o tej sytuacji w związku i jak wy byście się zachowali bo waham się co zrobić. Będzie w miarę krótko.Jestem z żoną w związku od 10 lat mamy dwójkę dzieci. Ogólnie związek udany choć wiadomo są lepsze i gorsze chwile. Ostatnio całkiem przypadkowo przyłapałem ja na kłamstwie.Gdy byliśmy na wakacjach to poszła sama na spacer i wtedy do niej zadzwoniłem bo dzieci miały pytanie.Okazało się że ma zajęte. Pytałem się po powrocie z kim rozmawiała i odpowiedziała że z ciocia z rodziny. Ale ta odpowiedź jakoś mi się nie spodobała. Czułem jej zawahanie i poczułem że kłamie. Myślałem o tym chwilę i przypomniałem sobie że mamy wspólny abonament więc zobaczyłem w aplikacji wykaz połączeń i okazało się że rzeczywiście kłamała i rozmawiała ok 20 min z kolegą z pracy. ( Żona chyba nie ma świadomości że mogę sprawdzić historię połączeń.) ciągnąłem ją lekko za język widząc że mnie kłamie ale generalnie nie przyznała się.Przeanalizowałem trochę biling i okazuje się że ma z nim dość stały kontakt. Częściowo na pewno służbowy ale od ok pól roku są też rozmowy wieczorami np gdy jestem na zajęciach dodatkowych z synem lub gdy idę na trening. Nie jest to zawsze w ale kilka razy w miesiącu tak 3-4 w miesiącu. Nie podejrzewam że żona mnie zdradza bo generalnie całe nasze życie to praca dom dzieci i czas wspólny. Ogólnie wychodzimy razem i spędzamy czas. Jedyne co to dojeżdża z tym gościem do pracy od miesiąca bo osoba z którą wcześniej jeździła się zwolniła. Ostatnio są też rozmowy gdy wysiada od niego i jedzie dalej tramwajem. Też kilka razy. Domyślałam się że złapali kontakt.Niepokoi mnie fakt tego kontaktu, dojeżdżania i kłamstwa. Myślę co z tym zrobić bo mogę zacząć rozmowę ze o wszystkim wiem i widzę ale treści rozmów nie znam. Obawiam się że zamiast tego będzie gadać przez jakiś komunikator i nic już nie będę widział. Mogę też dać jeszcze na wstrzymanie i poobserwować sytuację i nie zdradzać że widzę ile jest tych połączeń. Być może jednak jest to początek czegoś i muszę się przygotować a rozstanie i rozwód. Jak Wy byście postąpili w mojej pozycji."
5."Chciałbym, żebyście chłodną głową na to spojrzeli. Spotykam się z kobietą. Znamy się 6 miesięcy ale od 2 się spotykamy. Sytuacja wygląda tak, że do końca nie wiem dokąd to zmierza. Za każdym razem przyjeżdżam do jej miejscowości (50km). Cały czas utrzymuje z nią kontakt. Witam się, zegnam, od czasu do czasu piszę wierszyki. Piszemy w ciągu dnia. Gdy mamy się spotkać to ja wychodzę z propozycją (kino, restauracja, spacer czy zwykły film u niej w domu). Na spotkaniach najczęściej rozmawiamy na jej temat. Na powitanie całus w usta, na pożegnanie to samo. Mówię jej miłe rzeczy. Jak trzeba to przytulę, zrobię masaż. Ostatnio sytuacja była taka, że kupiłem jej prezent. No i powiedziała, że ona go nie chce, bo nie jesteśmy parą. Zostawiłem lecz przy mnie go nie otworzyła w sumie nawet nie powiedziała dziekuje. Raz jak miała jechać do lekarza do innej miejscowości to zaproponowałem, że ją mogę podwieźć lecz odmówiła. Nie wiem co o tym sądzić gdyż dostałem od niej wiadomość, że nie widzi aby było z tego coś więcej, bo spotkania są koleżeńskie i ona nie widzi aby się mi podobała. Czy rzeczywiście robię rzeczy jak kolega? Ona w zasadzie sama z siebie mnie nawet przypadkowo nie dotknie. Zastanawiam się czy zaproponować wspólne spędzanie walentynek. Tylko czy sobie nie potrzebnie robię iluzji gdyż może nie chodzi o to, że na spotkaniach robię za mało ale o to, że nie czuje do mnie pociągu. Co o tym sądzicie?"
6."Cześć wszystkim powiedźcie mi czy idzie sprawdzić w internecie czy moja "żona" rzeczywiście złożyła wniosek do sądu o rozwód? Nakryłem ją na zdradzie i ona twierdzi że i tak już miesiąc temu złożyła wniosek o rozwód i opłaciła ja jeszcze nic nie dostałem pozdrawiam cieplutko"8.
7."Panowie. Prawdopodobnie pod moja nieobecność, zaczynają się już zdrady. Kobieta dziwnie się zachowuje, ukrywa telefon. Czy ktos korsystal z mini kamerki ? Moglby coś polecić dobrego?. Sęk w tym, ze kobieta moja nie pracuje, siedzi w domu, nir wyxhodzi prawie. Ja pracuje do 17tej.."
8."Hej, o zdradzie żony dowiedziałem się 9miesiecy temu postanowiłem zostać. Mimo moich postanowień i tak nadal z nim utrzymywała kontakt, oklamujac mnie ze juz z tym skonczyla. Potrafi być okresowo Ok ale jak tylko zacznę temat o nim i udowodnię że nadal ma z nim kontakt to znów piekło i jej słowa że nic złego nie robi bo tylko z nim rozmawia o wszystkim. wiem że jej nie zależy w sumie nie wiem czemu nadal że mną jest skoro jej tak źle, ale mi jest ciężko odejść bo mamy 3 dzieci ja kocham i co tu zrobic w takiej sytuacji"
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #przegryw #przegrywpo30tce #mgtow
źródło: gdrt
PobierzTakże tak,