Aktywne Wpisy

njay +217
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +659
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#bekazpodludzi #polska #facebook #facebookcontent #bekazprawakow #neuropa
źródło: image
PobierzSkończyła się marchewka, zaczął się kij. Kary za karami. Drożyzna i zalewanie nielegalnymi migrantami pod groźbą kary. Wzrost przestępczości. Ogólny zamordyzm. To są fakty. Za samą UE przecież stoi komuch Spinelli i wobec niego i UE następujący fakt.
Przy wejściu do budynku Altiero Spinelli – części kompleksu Parlamentu Europejskiego w Brukseli – widnieje
@JonaszSynGrazyny: mamy przyjąć migrantów bo jak nie to €20 000 za głowę. Mamy jeszcze płacić im za szkolenia, pobyt i wszystko, co mają na zachodzie. Jak to nie jest utrata suwerenności to co nią jest?
@Korda: Dosłownie ludzie za tym zagłosowali w referendum. A z twojego wysrywu można wywnioskować że jakiś podbój Polski zaistniał XD Skoro Wielka Brytania mogła wyjść z Unii (przy okazji dzielnie znosić straty gospodarcze z tym związane) dlaczego kacapki nie spróbujecie zorganizować analogicznego referendum? Przecież mamy komunizm a pokonanie go jest na wyciągnięcie ręki ( ͡° ͜ʖ ͡
@Demaxian: gownoprawda. Mamiono ludzi obietnicami o otwartych granicami, a nie o zielonym ładzie, LGBT, unii dwóch prędkości, zalewem towarów spoza Unii (podczas gdy tu mamy regulacje), zalewem migrantów z Afryki i likwidacja państw
No UK szczególnie zajebiście na tym wyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 7b3fc4bb043e7076cfa483a87d392e85f6f670b5290233d12d6896ae9308203a
Pobierz@JonaszSynGrazyny: który niby antyunijny rząd rządził w Polsce?
Każdy będzie inny, bo każdy kraj jest inny. Ale to wy ubzduraliście sobie, że Polska ma tylko wybór między UE, a Rosją. Fakt że istnieją państwa (jak Islandia, Norwegia, Liechtenstein, czy Turcja) poza UE, jest dla was niewyobrażalny, an argument jedyny