Wpis z mikrobloga

XD i niech ktoś mi powie że kobiety nie są molestowane w internecie. Jakim idiotą trzeba być by wypisywać takie rzeczy do obcych kobiet. Niedźwiedź - zdecydowanie.
Tak, zaraz napiszecie że to moja wina bo go nie zablokowałam i pewnie chce takie wiadomości otrzymywać xD #logikaniebieskichpaskow
julia-kuterska - XD i niech ktoś mi powie że kobiety nie są molestowane w internecie....

źródło: Screenshot_2025-02-13-17-43-21-536_io.bakehaus

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamilxpompa: Zmienił byś zdanie, gdyby twojej córce albo żonie ktoś wysyłał dickpicki albo nagabywał na czacie w którą dziurkę najbardziej lubi, ale pewnie cię to nie czeka, a na wykopie się fajnie kozaczy.
  • Odpowiedz
@matt-pitt: Przecież nie masz przymusu pisania z kimś obcym w internecie, a poza tym chłop nie wysłał kutasa tylko napisał jakąś głupotę, która normalny człowiek by zignorował i zajął się swoimi sprawami. Niewypbrazam sobie sytuacji gdy ktoś pisze mi o jakiś dziurkach, wysyłka kutasy albo pisze jakieś zboczone rzeczy, a ja zamiast go zablokować piszę z nim dalej xd Jeśli twoja córka tak robi, to lepiej z nią porozmawiaj :)
  • Odpowiedz