Wpis z mikrobloga

Wszedłem na ten jego Kick, a tam jeszcze większa nędza z wyświetleniami niż na Youtube. To stwierdzenie, że streamy "ubijają" mu kanał ma w ogóle jakieś pokrycie w rzeczywistości, czy po prostu szuka usprawiedliwienia dla słabej oglądalności? Pierwszy raz słyszę, żeby transmisje na żywo źle wpływały na zasięgi, a oglądam niejeden kanał, który poza normalnymi filmami robi też live .
  • Odpowiedz
@okoboji: nie wiem czy to był twój, czy tobie się oberwało przez przypadek, ale zgłosiłem jeden komentarz skierowany w jego matkę..
ktoś chce jechać osobę publiczną - jego wola, ale obrażanie czyjejś rodziny jest wyjątkowo podłe i poniżej jakiegokolwiek poziomu, nawet wykopu.
  • Odpowiedz
  • 4
@Emill: nieee, nic o matce. Napisałem o zmarnowanej szansie na wyswietlenia kiedy kupił kampera tradycyjnego i mogl z tego zrobic mega odcinki coś jak Odyn z dziadkiem to nagral dwa odcinki i koniec. Nota bene te dwa odcinki to mają rekordowe wyswietlenia u niego ale widocznie nie chcialo mu się dalej ciągnąć tematu bo lepiej robić strimy i prosić o pieniądze
  • Odpowiedz
@okoboji: piszcie 🩷 piszcie dużo 😅 a gdzie pozostałych dwoch twórców wykopu ? Nie ma ?! JAK TO VPN NIE POMOGŁ ?! 😅 wybaczcie ze tak wolno działam, ale to nie moja wina jak działają instytucje 😅 no chłopaki? Kto mi sznurek zaproponuje? XD a wiecie co się zwykle dzieje po wygranej sprawie karnej ? 🤫🥳🥳🥳🥳
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb: Kiedyś straszenie płokuratorem całego wykopu, po jakimś czasie tłumaczyłeś nienajlepszym stanem psychicznymi w tamtym okresie. Teraz jest jeszcze dziwniej.Trzymaj się niedługo będzie lepiej.
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb: życzyłeś komuś walnięcia w betonowe drzewo a sam niby zgłaszasz ludzi za komentarze ? Ło matko jakie ty musisz mieć nudne życie na codzień, nie dziwię się teraz że nie potrafisz utrzymać pracy ty lubisz sobie sam nakręcać dramaty z d--y
  • Odpowiedz
  • 10
@okoboji: zwrocik dobra dwubiegunówka. Zresztą niektórzy tutaj też. Relacja wykopu z nim to jakaś sinusoida. Jakiś cieć-dobry chłopak oszukany przez janka- żebrak- pogubiony koles -menda i patus. I w drugą stronę. Kochane wykopki - pozwe was i zniszcze - jednak się myliłem - betonowe drzewa i więcej pozwów. Widzicie? Ostrzegałem od początku co do niego :)
  • Odpowiedz
@aloz: chociaż nie jestem pewny ale Ty chyba też jakimiś mądrościami rzucałeś 🤷 czas zweryfikuje ⏳️ Eloszka żebyście potem nie płakali ze udzielając się tu, was prowokowałem, jak jeden z waszych śmiesznych kolegów 🤣
  • Odpowiedz