@trogatelnaya_raduga: ja mam nieduży pakiet, w sumie to chciałem mieć większy ale jak wbiłem pierwszą paczką przed 33 to dość szybko urosło i na razie nie dobierałem, a byłem bliski wywalenia po ostatnim info o fakapie na budowie. kupowałem z nastawieniem, że najgorsze jest za spółką i raczej może być tylko lepiej, inflacja odpuściła, koszty materiałów też więc jest szansa na lepszą marżę. Backlog mają solidny.
@trogatelnaya_raduga ostatnie raporty ze spółki wyglądają nieciekawie, stagnacja w branży, produkcja budowlano-montażowa póki co w dołku, jak to się ożywi to i ERBUD zacznie rosnąć
@trogatelnaya_raduga: znajomy łapał noże po ostatnich wynikach i dzis wyszedł na górce. smialismy sie, że niespotykany fart :) Wziął spory rajd, moze po korekcie znów bedzie ciekawy, ale wątpie by teraz
@Konszachty: Ja mam od 19 ( ͡°͜ʖ͡°) Jest teraz lekka pompka na bananie pod koniec tej wojny, ale dodatkowo liczę, że polepszony sentyment zachodnich inwestorów jeszcze trochę zboostuje te firemki razem z całą GPW.
@maniek74 szpitale to ich konik, trudno ich wypchnąć w jakimkolwiek przetargu o szpital, wie liczę że na kpo coś wpadnie. W ogóle liczę że wyjdzie to na lepszez ale kilka dni temu się rozpisywałem na ten temat. Chodzi o zamykanie kontraktów wycenianych w 2021/2022 i mega inflację gdzie nie masz waloryzacji cen a kontraktu budowlanego nie realizujesz w pół roku. Zakładając normalizację cen, powinni wychodzić na normalne Tlzyski
Co panstwo mysla o Erbudzie? Robil ktos analize? Ma w portfelu?
Do tego są większościowym
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWziął spory rajd, moze po korekcie znów bedzie ciekawy, ale wątpie by teraz