Wpis z mikrobloga

rumunia: rosja manipuluje wyborami na tiktoku, trybunał i powtórzenie ich
usa: dwóch rosyjskich oligarchów kupuje elonowi twittera, ustawia sobie żeby każdy widział jego wpisy i wygrywa wybory - nikt nic

ameryka to gorszy bantustan od rumunii

#ukraina #rosja #usa #wojna #polityka
robertkk - rumunia: rosja manipuluje wyborami na tiktoku, trybunał i powtórzenie ich
...

źródło: sfnnsfsfn

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to kiedy bojkotujesz amerykanskie firmy?

@Stabilizator: ja na przykład dzisiaj kupiłem słuchawki sony zamiast airpodsow.
Ja uważam że trump to szansa dla Europy a nie zagrożenie. Dla USA to za to prawdziwy dramat, na miarę Putina w r0sji
dariusz44 - > to kiedy bojkotujesz amerykanskie firmy?
@Stabilizator: ja na przykład ...

źródło: IMG_3634

Pobierz
  • Odpowiedz
ameryka to gorszy bantustan od rumunii

@robertkk: Rosja i USA to dwie strony tej samej syjonistcznej monety. Oligarchia Chabad Lubavitch rządzi w obu. Trump, Elon Musk i Putin są członkami Chabad i kryptożydami. Wyciekłe dane 23andMe Elona sugerują że ma pochodzenia aszkenazyjskie. Nawet Kamala Harris ma za męża Żyda z Chabad Lubawicz bo inaczej by jej nie dopuścili do wyborów.
  • Odpowiedz
@robertkk: Gwoli ścisłości kolego to tam ruscy nie gmatwali w wyborach bardziej niż zwykle. To aktualny prezydent przedobrzył z kampanią dla tego który finalnie wygrał, bo chciał go podpompować tylko żeby wszedł do drugiej tury i tam by sobie na luzie z nim wygrał ale trochę przedobrzył xDDD Jak interesują Cię szczegóły to na yt didaskalia spokojnie znajdziesz wywiad ze specem od Rumunii, warto posłuchać
  • Odpowiedz