Aktywne Wpisy
Pol753 +910
Dobra czy to normalne, że w bloku, w którym mieszkam od trzech lat praktycznie nie ma ludzi? XD Wszystkie mieszkania niby sprzedane a sąsiadów jak na lekarstwo. Klatka pusta, winda zawsze wolna, zero dźwięków zza ścian, żadnych kłótni, telewizji, dzieci, nawet nikt nie wierci o 7 rano w sobotę (a to przecież standard).
Na początku myślałem, że mam po prostu farta i trafiłem na kulturalnych ludzi, ale coś mi nie pasowało. Zacząłem
Na początku myślałem, że mam po prostu farta i trafiłem na kulturalnych ludzi, ale coś mi nie pasowało. Zacząłem
ArtBB +3
Mieszkanie w blok z 1985 roku. Lokalizacja super. Pchalibyście się w coś takiego?
#nieruchomosci #mieszkanie
#nieruchomosci #mieszkanie
Więcej rocznie zarabia CEO Google (2 mln USD), czy Polski rząd zakłada dopłacać deweloperom.
To już jest nie jest nieśmieszny żart, co kpina...
#bekaztuska #google #nieruchomosci #polityka
źródło: Screenshot_5
Pobierz@AtlantyQ: czekaj czekaj. To 1mln na rok, czyli co? Premier zrobił konferencję o tym, że jakaś zagraniczna firma otwiera u nas 5 etatów? XD
Rozwój cyfryzacji, transformacji energetycznej i ochrony zdrowia we współpracy z Google. Premier Donald Tusk spotkał się z Prezesem Google i Alphabet Sundarem Pichaiem w Google for Startups Campus w Centrum Praskim Koneser w Warszawie. Efektem podpisanego memorandum o współpracy Polskiego Funduszu Rozwoju z Google będą miliardowe inwestycje Google w Polsce, które przyczynią się do wzrostu PKB o 8 proc. Google
@Koka-Kola: Te 8% ma zrobić ogół inwestycji w sztuczną inteligencję. Nie tylko ta konkretna XD
źródło: IMG_1871
PobierzPrzecież tu jest jedynie gdybanie ile AI nam może potencjalnie dać, a nie że ktoś tu tyle zainwestuje.