Wpis z mikrobloga

Więcej nostalgicznych gierek i hobbistyczne artykuły ==> #graczniedzielny

Powiem wam, że chyba nigdy nie czerpałem tyle radości z grania co teraz. Od kilku tygodni ogrywam sobie Hollow Knight. Jestem totalnie oczarowany i uzależniony. Jako że nie mam Steam decka, a czekał mnie wyjazd, postanowiłem pogodzić się ze switchem i zobaczyć w końcu tę Zeldę, która leży mi od kilku lat.
Był to doskonały wybór, wieczorami ogrywam sobie hollow knighta, a gdy czuje się przytłoczony lub zwyczajnie chce sobie poleżeć w łóżku znikam na kilka godzin w zeldzie. 2 gry z zupełnie innego gatunku, które nie mieszają mi się i w obie mam taką samo ochotę grać. Coś pięknego!

A jak u was? W jakie 2 tytuły grało wam się równocześnie dobrze?
Jeśli jeszcze nie próbowaliście jednego z powyższych tytułów to teraz jest ten moment ( ͡ ͜ʖ ͡)

#gry #steam #grykomputerowe #grysteam
Ketra - Więcej nostalgicznych gierek i hobbistyczne artykuły ==> #graczniedzielny

Po...

źródło: Zelda i Hollow Knight

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ketra: Od dawna miałem kryzys z grami, skończyłem po premierze Indiana Jonesa, dla mnie fenomenalny tytul, a potem jakoś totalnie nic nie żarło. Z przypadku kupiłem switcha, pierwszy raz, do tego Zelda i przepadłem totalnie. Dzięki switchowi odzyskałem swoje zagubione gamingowe hobby, mega się jaram znów jak 15 latek, który pierwszy raz odpalił wowa.
  • Odpowiedz
  • 1
@hyrule: O właśnie słyszałem wiele dobrego o Indianie, muszę spróbować. Co by nie mówić Nintendo umie w gierki i co nie odpalam to przepadam totalnie. Następne mam na liście kirby and the forgotten land, wygląda super zabawnie.
  • Odpowiedz
@Ketra: z ciekawości, jaka zelda? Bo sam dawno kupiłem switcha żeby pograć w poki/indyki i zeldy, a jakoś do tych ostatnich nie doszedłem bo za dużo mi jakoś ich :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Methes zelda breth of the wild. Naprawdę bardzo dobra gra, która potrafi zaskoczyć. Odpal sobie na kilka godzin i przepadniesz, gwarantuje ()
  • Odpowiedz