nie no dobra, mam dość. Mam totalnie dość. Jak to możliwe, że MRiT zajmuje się k---a pompą na betonie, zamiast AI i technologiami. Jak to możliwe, że chcą pompować dalej #nieruchomosci jak wszyscy na tym tracą. Czy my możemy cokolwiek zrobić? oszaleje przecież #polityka
@Mr_Swistak: @sezonowiec1 polska firma robi takiego zayebistego robota, a ministerstwo rozwoju i technologii tylko kombinuje jak tu dolać miliardy do mieszania betonu, gdzie ja kurła żyje?!! xD
@Mr_Swistak rozumiesz co znaczy ' infrastruktura '? " Ministerstwo Infrastruktury jest urzędem administracji rządowej obsługującym ministra właściwego do spraw następujących działów administracji rządowej: transport, gospodarka morska, gospodarka wodna i żegluga śródlądowa "
@naganiaczherculesa: jak dla mnie mieszkalnictwo powinno być traktowana na równi z elementami przez Ciebie wymienionymi. Jeżeli tak nie jest, to może warto rozważyć zmiany w ministerstwach.
@Mr_Swistak Dajcie spokój z tym AI, brzmicie jak debile. To są miliardowe inwestycje bez szansy na zwrot, to jakby Polska miała pakować hajs w program kosmiczny. Hajs co najwyżej się zdefrauduje na granty i tyle z tych innowacji zostanie.
Jak to możliwe, że MRiT zajmuje się k---a pompą na betonie, zamiast AI i technologiami.
Jak to możliwe, że chcą pompować dalej #nieruchomosci jak wszyscy na tym tracą. Czy my możemy cokolwiek zrobić? oszaleje przecież #polityka