Wpis z mikrobloga

@pekak: to, że może ceny nie LaMaddalenowe, ale mimo wszystko oczekujesz czegoś wow. W żadnym daniu żurek, tatar, kark z dzika, antrykot, krem burle i suflecie pistacjowym, nie czułem tego, ze jestem w knajpie, w której zostawię za chwilę ponad 400 PLN za dwie osoby. Gdyby to było za 3/4 tej ceny, takie o, obiadowe, to byłoby to ok. Ida to ta sama bajka co Młoda Polska, oczekiwanie i jakość
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: bardzo lubię Galbi na zwycięskiej, imo najlepsza koreańska (na pewno wyżej od Darea i Father's Kitchen).
Corka nie trawię absolutnie.
Vaffa ma super gnocchi. Jeszcze kiedyś mi pasowała pod nasypem Napa, ale dawno nie byłam.
Super jedzenie ma też Rumbar
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: Najlepsze menu degustacyjne zjadłem w Mennicza Fusion, ale to za czasów, gdy szefem kuchni był jeszcze Łukasz Budzik, więc nie wypowiem się, jak jest teraz. Widzę, że Łukasz teraz jest w Między Mostami - nie byłem, ale jeśli utrzymał poziom, to pewnie warto.
Młodej Polsce nie dam trzeciej szansy, dla mnie ogromne rozczarowanie, Babę też raczej sobie odpuszczę, raz mi wystarczył, by dojść do wniosku, że koncepcja Śniechowskiej nie
  • Odpowiedz
  • 0
@chinskie_bajki z całym szacunkiem ale Bernard to może sobie co najwyżej rywalizować z Chopperem a nie Corkiem czy Campo. Nawet schabowego nie potrafią zrobić, nie wspominając o kaczce, bo to już podchodzi pod kryminał.
  • Odpowiedz