Wpis z mikrobloga

Mam wrazenie ze tzw. „meska solidarnosc” to mit, zwlaszcza w internecie. Typ wrzuca swoja sylwetke po 4 latach treningow po czym najwyzej plusowanw komentarze to info ze w ogole nie cwiczyl tylko ręczniki podawal etc. Kobiety umieja sie wspierac nawzajem, mezczyzni tylko gnoic. I jak tu sie dziwic ze DZIENNIE srednio 8 mezczyzn w Polsce popelnia samobojstwo?
#depresja #silownia #mirkokoksy
AndyMoor - Mam wrazenie ze tzw. „meska solidarnosc” to mit, zwlaszcza w internecie. T...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AndyMoor: może powinien wrzucić zdjęcie "przed" bo mógł być mega zapuszczonym grubym ulańcem a to co pokazał wtedy jest mega osiągnięciem. A męzczyźni najwidoczniej nie czują potrzeby kłamania - jak ty nie wygląda wyjątkowo a tylko mu się tak wydaje to mężczyźni mu to powiedzą i to jest lepsze niż "babskie " stereotypowe dziewczyno świetnie wyglądasz - ciałopozytywność go girl! i nie przejmuj się krytyką ludzi którzy mówią że 125
  • Odpowiedz
@AndyMoor

„meska solidarnosc” to mit, zwlaszcza w internecie.

Gdzie ty słyszałeś o czymś takim? To kobiety są solidarne a mężczyźni mają różne wersje i walczą z sobą.
Zresztą wrzuć cały filmik bo według opisu jest 211 dni a nie 4 lata i nie ma pokazane przed.
  • Odpowiedz
@AndyMoor: Większość facetów ma ogromne kompleksy i nie radzi sobie z presją. Nie ma większych toxiców niż faceci o kruchym ego. Kobiety mają o tyle inteligencji emocjonalnej więcej że zadadzą sobie pytanie jak poczuję się ta druga osoba do której się pisze takiej komentarze. Większość mężczyzn nie ma dość szarych komórek by się zdobyć na taką refleksje. Smutne.
  • Odpowiedz
kobiety mają o tyle inteligencji emocjonalnej więcej że zadadzą sobie pytanie jak poczuję się ta druga osoba do której się pisze takiej komentarz

@BratEustachy: skąd Ty to masz? chyba wymyśliłeś jak srałeś ;)
  • Odpowiedz
@AndyMoor: Motywacja dla facetów to bycie szczerym i wyzywanie się od grubych, leniwych, ulanych k---w. Motywacja dla kobiet to życie w Disneylandzie i mówienie sobie nawzajem, jaka to nie jesteś fajna i ładna, nawet jeśli mija się to z prawdą. Mam nadzieję, że pomogłem.
  • Odpowiedz