Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka, że jedynym dobrym kandydatem na prezydenta jest Szymon Hołownia. Dobrze sobie poradził będąc marszalkiem, nie wspiera i blokuję dopłaty dla developerow i dzięki niemu gdy zostanie prezydentem to prawdopodonie ceny za #nieruchomosci poleca w dol.
No Nie widzę, żadnego lepszego kandydata na to stanowisko, bo kto?
Bonzur co się boi wypowiedzieć czy będa doplaty czy nie?
Nawrocki co siedzi z sutenerami i nie ma nic do powiedzenia?
Memcema to nawet nie skomentuje, bo mnie pozwie.

NIE dla patodeveloperce i przekupnym politykom.
Nie bądź głupiutki mireczku i pojdz zagłosować na Szymona Holownie. Może w końcu się skończy ten cyrk z dopłatami.
Pozdrawiam.
#polityka #pis #konfederacja #wybory #polska
CezarK - Prawda jest taka, że jedynym dobrym kandydatem na prezydenta jest Szymon Hoł...

źródło: Screenshot_20250213-064158

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@3and3

ale to będzie już po wgniecenia Putina w ziemię czy jeszcze przed ?

Lepiej żeby jak trumpusia klęknąć do miesza Putina co xD
  • Odpowiedz
ale to będzie już po wgniecenia Putina w ziemię czy jeszcze przed ?

@3and3: ale to Ty myślałeś o dosłownym wgnieceniu w ziemię? xD
  • Odpowiedz
  • 1
@malinq no ja rozumiem że skoro on tak mówi to znaczy że dla niego wgniecenie Putina w ziemię to taka 3-dniowa operacja specjalna
  • Odpowiedz
Lol tyle komentarzy i żaden nawet nie próbuje merytorycznie odpowiedzieć opowi. W sumie nic nowego, jak pojawia się temat Hołowni to zlatują sie tu dziwni ludzie wypominajac że raz sie spłakał i że kiedyś był prezenterem w tv xd jeszcze brakuje wątku o tym że niby kupił sobie wykształcenie wyższe (to nic ze nie kupił) xd
  • Odpowiedz
  • 1
@malinq zrozumiałem tyle że jak go fantazja poniesie i mu się odklei to w okopie będę siedział ja i mój syn a on spali wroty za granicę. Typ jest niestabilny emocjonalnie a wy go wychwalacie.
  • Odpowiedz