Wpis z mikrobloga

Kilka lat mam swój dom i rynek najmu był totalnie poza mną. Natomiast wynajmujący odlecieli totalnie. Potrzebuję mieszkania poza moim miastem, w konkretnej okolicy na 3-4 miesiące. Mogę w sumie zapłacić z góry, cena nie gra takiej roli, będę w tym mieszkaniu 1-2 dni w tygodniu.

Wykonałem 5 telefonów - mieszkania nie wynajmie mi nikt, za krótko, nie opłaca się, a widzę że niektóre oferty wiszą od października...

#nieruchomosci #wynajem #bydgoszcz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jarczur: Żyją wyparciem, że złapią złotego, bezdzietnego lokatora, który i im to będzie wynajmował 10 lat z coroczną waloryzacją ceny. Niech gniją. W końcu kogoś znajdziesz, kto się ocknie, że lepszy wróbel w garści.
  • Odpowiedz
Wykonałem 5 telefonów - mieszkania nie wynajmie mi nikt, za krótko, nie opłaca się, a widzę że niektóre oferty wiszą od października...

@Jarczur: Bo trzymanie pustego nierucha praktycznie nic nie kosztuje.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@GomiGomi będę musiał na booking wynająć, może się z kimś dogadam poza platformą na te dwa dni w tyg.

Ja jestem bezdzietny i mogę nawet zapłacić więcej niż w ogłoszeniu xD czysty zysk, kaska na przeczekanie.
  • Odpowiedz
Ja jestem bezdzietny i mogę nawet zapłacić więcej niż w ogłoszeniu xD czysty zysk, kaska na przeczekanie.

@Jarczur: Popatrz na olx, nocowanie.pl, jakieś hostele na pewno są jak większe miasto. Ja w lato chciałem na jedną noc hotel, to 12 telefonów i zero sukcesu, bo "się nie opłaca".
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cyk21 mam takie mieszkanko, które już wynajmowałem na bookingu, zadzwonię tam i pewnie się dogadamy. Chodziło o wygodę, żeby mieć jedno na te kilka mc... Szkoda gadać.
  • Odpowiedz