Wpis z mikrobloga

• 0
@Bezi77: No to bądź bardziej transparentny i po prostu odpowiedz na pytanie. Negatywne komentarze wynikają w dużej mierze z waszego olewczego podejścia.
  • Odpowiedz
  • 13
Ale co mam na wykopie zdradzić gdzie i kiedy Gala? Przecież to jako 1 musi na Naszych socjal ach pójść. No bez przesady. I tak wiadomo że wykopki na restrimaxh siedzą. I tak naprawdę ppv z Wykopu to kropla w morzu. Siedze tutaj z lekkiego przyzwyczajenia. Tyle.
  • Odpowiedz
@Bezi77: moze zastanowisz sie Bezi dlaczego? Miałeś pełne wsparcie wykopu, a oddajesz pokolei wszystkie perełki - Biniu, Tomek, Pozytywny Policjant. Nie mówię o tym bezbeku tazym, bo to akurat dobrze, że sobie poszedł.

Zaraz Robaliniego owiniesz w kokardkę i zaniesiesz pasternakowi pod drzwi.
  • Odpowiedz
, a oddajesz pokolei wszystkie perełki - Biniu, Tomek, Pozytywny Policjant. Ni

@YPuig: chłopie., jakie to są perełki. Pozytywny milicjant typowo cos probowal poddymic na pcozatku byle dostac kontrakt, a potem siedzial sklulony i przepraszał za wszystko
  • Odpowiedz
@YPuig ty rozumiem robisz za minimalną u pierwszego pracodawcy co cię zatrudnił po podstawówce i to ci pasuje, nie wnikam. Ale są ludzie co wolą tu trochę pogadać, trochę tam i zamiast iść się n---------c za 10k (I to jeśli doczytasz wszystko co jest napisane niewidzialnym atramentem bo jak nie to ci ujebia z kontraktu 50%) idą się bić z 20k.
  • Odpowiedz
piękne te wypowiedzi innych tutaj w tym wątku.

@Bezi77: a dziwisz się? To ty sugerowałeś, że FAME wziął Taazego do turnieju bez waszej zgody xD To wy kłamaliście, ze Tomeczek chciał za dużo kasy dlatego nie było jego walki z Biniem na PRIME. A ten temu zaprzeczył, bo wy nawet o kwocie nie gadaliście xD
  • Odpowiedz
i co był Taazy w turnieju?

@Bezi77: był, promował turniej, promował galę. A, że na koniec się rozchorował, to nawet nie twoja zasługa, bo on jeszcze przed zapowiedzią turnieju płakał, że jest chory

A Tomek co miał powiedzieć. On wszystko by za walkę zrobił.

Czyli słowo przeciwko słowu. Gdzie Tomek nie miał interesu w tym by kłamać
  • Odpowiedz
@Bezi77: No widziałem. Byliście tak niezadowoleni z podbierania Taazego bez pytania, że za karę daliście FAME szachtę w zastępstwie za Talerzyka xD
  • Odpowiedz
@Bezi77 co do restreamów jak mądre wykopki nie chcą wspierać finansowo patologii to źle a jak PRIME nie płaci zawodnikom za wykonaną pracę np. Popkowi, Jasiowi Kapeli i @talarzon to jest wszystko ok. Pewnie Popek sam sobie winny bo uwierzył oszustowi Jóźwiakowi na słowo honoru że PRIME pokryje jego karę z famemma.
  • Odpowiedz
  • 2
@majordik POPEK powiedział że ma z Pawłem rozliczenia nie z Prime. Proste. Jaś ma wszystko opłacone. Nawet z bonusami. A co do Talerzon... Szkoda słów na tego człowieka. Czekam aż otworzy federację Swoją.
  • Odpowiedz
@Bezi77 co do Tomka z fightsportu. Tomuś to stary chłop 60 lat fizycznie niezdolny do walk co bylo widać na ostatniej gali. Siedzi w freakfightach bardzo dlugo i nigdy z nikim nie miał konfliktu, nie wykrzykiwał sobie walk. Stwierdzenie że "zrobiłby wszystko za walkę" jest kłamliwe i obrażające Tomusia bo on nie jest jak jakaś p---------a
  • Odpowiedz
@Bezi77 szkoda słów bo brakuje argumentów przeciw moim. Co do Jasia Kapeli to na ten moment jest wszystko opłacone, do mnie mimo że niby mniej dostałem ale też zapłacone zostało już dawno wsm, jedyne co nie zostało dowiezione to obiecane koszulki i termos. A po drugie osoby trzecie non stop mnie proszą o jakieś przysługi dla prime i czasem z litości dla fabuły wam coś daje, tak samo mimo że nie
  • Odpowiedz