Aktywne Wpisy

ZanZani 0

Metylo +297
#nastrazywartosci xDDDD
Pamiętajcie dzieci, nieruchomości w Polsce nie tanieją. Kapitan dopłata dba o wartość nieruchomości w Polsce.
#nieruchomosci
Pamiętajcie dzieci, nieruchomości w Polsce nie tanieją. Kapitan dopłata dba o wartość nieruchomości w Polsce.
#nieruchomosci

źródło: temp_file1846494098869086767
Pobierz
Mirki, od kilku miesięcy korzystam z IPTV Teleele i ogolnie bylo spoko (nie interesuja mnie gale PPV itp) ale ostatnio chodzi to fatalnie - przycinki, cofania, freeze obrazu, buforowanie albo nic nie działa. Szukam coś innego po taniości. Kiedyś testowałem chinskie listy ale chodziło to gorzej niż telesrele. Słyszałem o plusx ale rejestracja zamknięta więc może być ciezko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A co z tv.team? Warto to? Potrzebuje 2 sloty to wydaje się, że powinno być ok ale nie miałem z tym styczności. A może macie jakąś jeszcze inną platforme tego typu polecaną?
W Tivimate premium widzialem ze jest funkcja odtwarzania tunelowanego - gdzies na forach mi sie przesmignelo ze to moze pomoc - ale nie do konca chce kupowac apke na 5 urzadzen za 33$ gdy potrzebuje raptem jedno + nie wiem czy to pomoze. Ale jakby ktos mial slota do tivimate to moge byc chetny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Insiders Podeslesz na priv albo tutaj dobre zrodlo? Bym potestowal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@liberone: Gdy klikam zapisz to dostaje komunikat, że "Nie mogę zarejestrować danych, spróbuj ponownie później.". Coś się skiepściło w tym Twoim sposobie?