Wpis z mikrobloga

#iptv #teleelevidenie #tivimate #tvteam #plusx

Mirki, od kilku miesięcy korzystam z IPTV Teleele i ogolnie bylo spoko (nie interesuja mnie gale PPV itp) ale ostatnio chodzi to fatalnie - przycinki, cofania, freeze obrazu, buforowanie albo nic nie działa. Szukam coś innego po taniości. Kiedyś testowałem chinskie listy ale chodziło to gorzej niż telesrele. Słyszałem o plusx ale rejestracja zamknięta więc może być ciezko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A co z tv.team? Warto to? Potrzebuje 2 sloty to wydaje się, że powinno być ok ale nie miałem z tym styczności. A może macie jakąś jeszcze inną platforme tego typu polecaną?

W Tivimate premium widzialem ze jest funkcja odtwarzania tunelowanego - gdzies na forach mi sie przesmignelo ze to moze pomoc - ale nie do konca chce kupowac apke na 5 urzadzen za 33$ gdy potrzebuje raptem jedno + nie wiem czy to pomoze. Ale jakby ktos mial slota do tivimate to moge byc chetny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ziomusek tv.team kosztuje chyba niecałe 2$ także odpuść sobie paczkę chipsów/2 piwa i wykup, przetestuj. Ja tv.team wspominam dobrze. Może trafiłem na taki okres ale u mnie nie zacinało się. Poszedłem do PlusX bo tam więcej kanałów jest. Tv.team przynajmniej muzyczne kanały ma wybrakowane
  • Odpowiedz
  • 0
@iquiet: tak to prawda, tv team ma lipe z muzycznymi mi tam by brakowalo np. Mix Tape TV ktore mam teraz na telesrele. Pewno kupie na probe ale fakt jest mniej tych programow..

@Insiders Podeslesz na priv albo tutaj dobre zrodlo? Bym potestowal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ziomusek: tv.team używam od dwóch miesięcy, jestem bardzo zadowolony póki co, nic nie zrywa, działa płynnie w dobrej jakości, mają archiwum 3-6 dni na dużej liczbie kanałów. Lista od nich (wraz z archiwum) fajnie pracuje z darmową wersją Televizo (android). 2$ za dwa połączenia jednocześnie, dobra cena
  • Odpowiedz
@warderr: zmień w panelu użytkownika serwer na 8.troya.info, zapisz to ustawienie. Następnie w aplikacji, w której oglądasz (OTT Navigator, Televizo, TiviMate) zaktualizuj w ustawieniach (załaduj ponownie) listę odtwarzania. U mnie pomogło i znów mam wszystkie kanały działające
  • Odpowiedz
zmień w panelu użytkownika serwer na 8.troya.info, zapisz to ustawienie

@liberone: Gdy klikam zapisz to dostaje komunikat, że "Nie mogę zarejestrować danych, spróbuj ponownie później.". Coś się skiepściło w tym Twoim sposobie?
  • Odpowiedz
@mariusz5891: sprawdź na ich speed test który serwer będzie dla Ciebie najlepszy i na ten zmień. Ja jakiś czas temu ustawiłem serwer 11 i działa bez zarzutu. Jeśli próba zmiany serwera kończy się wystąpieniem błędu to zgłoś to do nich na chat'cie, ja takiej sytuacji nie miałem
  • Odpowiedz