Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@probak:
Jaki to jest d38il. Jak konon leży na plecach to GDZIE mu miały odleżyny powstać? Na czole? Co za matoł. Co on niby sprawdzał, jak głównych punktów powstawania odleżyn nie sprawdził, czyli co się dzieje z tyłu tułowia konona?
  • Odpowiedz
@jaaktozbyinny: no i w tych miejscach powstały u konona, o czym mówił Kosno. Co sprawdzał sradek w takim razie? Bo wszystkie punkty zapalne odleżyn są u knura spełnione? Sprawdzał mu na siurku czy jest odleżyna? Sławek zapiera się że sprawdzał knura, że nic nie było. Kosno mówi że wszędzie gdzie powstają odleżyny to już się porobiły. Jeszcze raz pytanie, CO SPRAWDZAŁ Sławek, skoro twierdzi że sprawdzał.

I kto tu jest
  • Odpowiedz
@probak: Nie no, chłop, odkąd przestał chodzić, wydalał kałek pod siebie, ale na pewno nie miał żadnych problemów skórnych, szczególnie przy takiej częstotliwości zmiany pieluch.
  • Odpowiedz
@probak: ten typ to jest niepodrabialny. Raz, że jak wspomniał Olo powyżej na karcie przyjęcia do szpitala masz opisany stan pacjenta. Mam immunoterapię co 5 tygodni i raz każdym razem wypełniam taką kartę pro forma i tam są oczywiście odleżyny. W przypadku natomiast takich pacjentów jak Kononowicz kartę wypełnia lekarz przyjmujący na oddział po zbadaniu pacjenta. Dwa, że na OIT/OIOM pacjenci lezą na materacach przeciwodleżynowych, więc nie ma siły by
  • Odpowiedz
@jaaktozbyinny:

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie gdzie znajdę opowieść Ekoludka o odleżynach.

Jak znajdę to wyślę, nie wiem czy widziałeś kanał ekoludka ale ciągu 2 tygodni wysrał 130 filmów, z czego 113 jest o pobycie Kononowicza w szpitalu. Znalazłem jego p---------e o tym że lekarz opatrywał stopę cukrzycową, jak tagowicz potrzebował, więc znajdę i to.

A nie chwila, to tobie wysyłałem o stopie cukrzycowej co i tak było dla ciebie
  • Odpowiedz
@Adli: just Rafał Kosno things. W głowie się kręci się po pierwszych 2 minutach słuchania jego p---------a. Zabawne był fragment jak próbował udwać piotra wsw i mówił

Siedziałem za to że zgw**ciłem dziecko na wsi

Można to idealnie wyciąć z filmu ekoludka i używać jakoby to on o sobie mówił. Magia
  • Odpowiedz
@probak: oczywiście że tak. Czyli odpowiedzialny za stan Krzyśka jest szpital. Gdyby Krzysiek został w domku drewnianym, gdzie miał raj, to byłby okazem zdrowia. Tylko Ci wredni ratownicy przechodzili akurat obok, i stwierdzili, że zabiorą Krzyska do szpitala, bo zazdrość ich zżerała, że ma tak dobrze pod opieką Zwyrodnialców.
  • Odpowiedz