Wpis z mikrobloga

• 66
@Bestia_z_Jellystone: mijają kolejne lata wojen toczonych przez Putina nikt do tej pory nie zrobił mu żadnej krzywdy. Hitler był nienawidzony nawet już przez niektórych swoich ludzi i nie doszło do zamachu, który by się powiódł. Na co ty liczysz? Xd
  • Odpowiedz
mijają kolejne lata wojen toczonych przez Putina nikt do tej pory nie zrobił mu żadnej krzywdy

@Szychasekk: widocznie ludzie go kochają¯\(ツ)/¯

Hitler był nienawidzony nawet już przez niektórych swoich ludzi

Hitler był powszechnie uwielbiany, kilku zamachowców zwyczajnie spartoliło robotę. Niemcy po prostu nie nadają się do konspiracji.
  • Odpowiedz
przecież on chce tylko zająć jak najlepsze miejsce do podziału tortu. To ruski dzikus, jego nie wolno szanować, na niego trzeba pluć

@Bestia_z_Jellystone: do tej pory miałem wątpliwości ale ty na serio jesteś ruskim trollem TFU
  • Odpowiedz
@labedziejowski: masz rację, jest mnóstwo ruskich którzy nie popierają a wręcz potępiają tę wojnę, ale ruski to ruski i do tego samego wora. W Armenii poznałem trochę ruskich i każdy z nich s--------ł z rosji po wybuchu wojny i każdy z nich nasrałby Putinowi do japy jakby miał okazję.
Tak samo jak ludzie plują na Irańczyków bo islam i r--------l w kraju, a poznałem wielu Irańczyków i oni mają w------e
  • Odpowiedz