Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski życie #ciaza #doroslosc
Zaczęłam się zastanawiać nad sensem mojego związku. Z partnerem 5lat, od 2mieszkamy razem. Coraz bardziej denerwuje mnie z nim zwykła codzienność. Problem w tym, że jestem w ciąży....
CZY FACECI KIEDYŚ DORASTAJĄ?
O co mi chodzi? Może kilka przykładów:
- zapomniał że ma ustawiony automatyczny przelew przez co przelał w jednym miesiącu opłatę za 2
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski życie #ciaza #doroslosc
Zaczęłam się zastanawiać nad sensem mojego związku. Z partnerem 5lat, od 2mieszkamy razem. Coraz bardziej denerwuje mnie z nim zwykła codzienność. Problem w tym, że jestem w ciąży....
CZY FACECI KIEDYŚ DORASTAJĄ?
O co mi chodzi? Może kilka przykładów:
- zapomniał że ma ustawiony automatyczny przelew przez co przelał w jednym miesiącu opłatę za 2

Matylda_Megara +567
Bliska Sołtysowi pani wypowiada się, że jest zastraszana i z rodziną boją się o swoje bezpieczeństwo, PRZEZ TO CO ZROBIŁA TA PANI [żona poszkodowanego, poprzez publikację filmiku jak jej mąż został pobity]
Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika?
#prawo #polskiepato #polskiedrogi #polska #logikarozowychpaskow
Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika?
#prawo #polskiepato #polskiedrogi #polska #logikarozowychpaskow
Kosiniak-Kamysz bez wątpliwości ws. przyszłości Ukrainy. "Dobrze, że to padło"
Do tej pory nie było zaproszenia Kijowa do NATO. Po tym oświadczeniu tego zaproszenia nie będzie
Minister obrony narodowej Władysław Kosiniak-Kamysz odniósł się do środowych słów sekretarza obrony USA, który wykluczył członkostwo Ukrainy w NATO. - Jeżeli nie ma zgody najważniejszego państwa w Sojuszu to nie ma co sobie robić nadziei, że to zaproszenie spadnie z nieba - uznał.
Ukraiński MON odpowiada szefowi Pentagonu. "Będziemy w NATO"
Chcemy być członkiem NATO. Będziemy członkiem NATO - tak na słowa szefa Pentagonu o braku możliwości dołączenia Ukrainy do Sojuszu zareagował ukraiński minister obrony Rustem Umierow.
Umierow stwierdził ponadto że Ukraina dołączy do Unii Europejskiej, wskazując, iż jego kraj utrzymuje swoje zdolności obronne.
Ktoś wie co oni tam na Ukrainie biorą bo też chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #rosja
Rosja wykorzystała już wszystkie drony, które sprowadziła wcześniej z Iranu - podała we wtorek amerykańska telewizja ABC. Z kolei ukraiński wywiad twierdzi, że Rosjanom kończą się już rakiety, którymi dokonują zmasowanych ataków na Ukrainę. Wczoraj rosyjskie bombowce i okręty wystrzeliły na terytorium Ukrainy ponad 70 dalekosiężnych rakiet. Większość udało się zestrzelić. Według szefa ukraińskiego wywiadu Kiryła Budanowa rosyjskie zasoby rakiet, którymi atakują Ukrainę, są