Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +53
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie

źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz
#ukraina #konfederacja #polityka #wojna #rosja #usa #trump #neuropa #4konserwy
źródło: IMG_5312
Pobierzźródło: medal2
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@SubsaharyjskaAlpaka: mimo że nie chciałbym walczyć na ukranie to trzeba przyznać jak bardzo zostali wydymani. jeśli te negocjacje trumpa i putina się spełnią i stanie się to co trump gadał to lepiej dla ukrainy by było przegrać w 2022 i stracić część
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: nfo002
Pobierz@SubsaharyjskaAlpaka: to z tego, że polska i unia europejska ma problem bo skoro sprzedano ukrainę to dlaczego nie mieliby sprzedać innych krajów? Upraszczając ale siła usa polegała na propagandzie opartej na wartościach - co z resztą polacy łykają jak pelikany. A jeśli trump będzie się zachowywał jak putin w działaniu to nie będzie można już ufać stanom zjednoczonym a to oznacza, że
@KartofelZaglady21: no on nie chce. Chciałby zeby robili to Amerykanie mający interesy w Europie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Trismus: