@kobiaszu nie chcemy silnej UE, chcemy żeby się w----------a na ryj w końcu. Będę kupował tylko to co chińskie i amerykańskie, właśnie postanowiłem, dzięki za natchnienie :)
@alan69: Ale czemu od razu wyzywasz mnie od lewakow? To jest taka przypadłość kuców żeby wszystkich od razu od lewakow wyzywac ( ͡°͜ʖ͡°) ale nie martw się, kiedyś osiągniesz pełnoletniość i ci przejdzie lewaku
@kobiaszu: mam wrażenie, że bolt ma dużo niższe wymagania co do samochodów i kierowców, niż uber. Dodatkowo w uberze masz chociaż minimalną szanse, że trafisz na Polaka, a nie Ukraińca
@alan69: zatem zdradź nam jakie widzisz szanse Europy na utrzymanie pozycji na świecie bez UE. Myślisz, że małe europejskie kraje oddzielnie będą czymś więcej niż pionkami w grze USA i Chin?
@majFriend: Silna Unia Europejska nie jest w interesie Polaków - w końcu ogranicza nam suwerenność. Powinniśmy zostać we wpływach byłej EWG i Schengen. TO by było dla nas opłacalne.
@kobiaszu to chyba lepiej zachęcać do korzystania z uber eats :> przy uber one to oni słono dopłacają do interesu. Teraz pozostaje znaleźć europejskie media społecznościowę, wyszukiwarkę, procesory, Ai, telefony i pierdylion innych rzeczy ;)
@kobiaszu: rozumiem że jesteś z Estonii?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Teraz pozostaje znaleźć europejskie media społecznościowę, wyszukiwarkę, procesory, Ai, telefony i pierdylion innych rzeczy ;)