Wpis z mikrobloga

O co chodzi w tym materiale? W sensie z tymi stojącymi ladacznicami?
W komentarzach oprócz śmieszków dowiedziałem się że żeby to zrozumieć trzeba zagrać w jakuzę, czego oczywiście nigdy nie zrobiłem.
W sensie stojące sobie przy drodze panie k---y oskalpują cię i wytną serce czy co?
Ktoś inny pisze o scamach, prowokacjach policyjnych i syfilisie.
#japonia #divy #p---------a
Uuroboros - O co chodzi w tym materiale? W sensie z tymi stojącymi ladacznicami?
W ko...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Uuroboros: Wiele młodych kobiet tam wpada w ogromne długi z powodu hostów, taki host je rozkochuje i namawia do prostytucji przy okazji zgarniając jeszcze z tego dodatkowe pieniądze ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Uuroboros: Hości to tacy ładni panowie do towarzystwa. W Japonii jest wiele klubów i restauracji, w których masz po prostu ładne panie albo ładnych panów, z którymi spędza się tam czas, oczywiście nie w żadnym kontekście seksualnym, a zwykłe rozmowy, picie itd. Idąc w takie miejsce i spędzając czas z takimi hostami sponsoruje się im wszystko, czyli trzeba a-----l kupić i sobie i hostowi + ceny są bardzo wysokie. Wiele
  • Odpowiedz
  • 0
@fuurin: w międzyczasie poczytałem sobie co nieco na reddicie i nawet ktoś wrzucił filmik z japoni jak tacy panowie wyglądają, nie mogę dojść dlaczego kobiety miałyby zadawać się z facetami 6/10, którzy jedynie mają fancy wdzianko i fryzurę i im wszystko fundować a było napisane że średnio klient wydaje od 200 do ponad 1000 dolarów dziennie. Masakra.
A najlepsze że jeśli to jest powiązane to przecież dziewczyny z górnego filmiku
  • Odpowiedz
@Uuroboros: dla ciebie 6/10, dla kogoś innego 12/10 ¯\(ツ)/¯ w azji mają też całkowicie inne kanony piękna. Realne życie wygląda inaczej niż się pisze na wykopie, wcale ładne kobiety nie mają tak łatwo w życiu, zwłaszcza kiedy ten wygląd nie idzie w parze z rozumem, to samo tyczy się mężczyzn. W końcu nawet w polsce co chwile się słyszy jak jakaś kobieta się nabiera na scam z jakimiś marynarzami i
  • Odpowiedz
@Uuroboros: Chodzi o to ze to k---y są i naciągaczki. Nie robią tego za co zapłaciłeś i się awanturują. Lepiej pójść do soap landu to jeszcze Cię wymyją i wymasują. Te uliczne to najniższy poziom k------a tak jak u nas te co po lasach stoją.
  • Odpowiedz
  • 0
@SEGATASANSHIRO: troszkę się dowiedziałem i właśnie niekoniecznie to muszą być prosytutki. Część ludzi uważa że to są hostessy i stoją w wyznaczonych miejscach w równym odstępie a jeśli do nich podejdziesz do zaprowadzą cię do lokalu w którym będą chciały żebyś wydał pieniądze, który jest niedaleko.
  • Odpowiedz