Aktywne Wpisy

estemen +182
Cześć,
przygotowałem prostą stronkę MirkoProfil, która z pomocą AI generuje profil psychologiczny Mirków i Mirabelek na podstawie ich wpisów.
https://mirkoprofil.v990.net/
Strona
przygotowałem prostą stronkę MirkoProfil, która z pomocą AI generuje profil psychologiczny Mirków i Mirabelek na podstawie ich wpisów.
https://mirkoprofil.v990.net/
Strona
peterr767 +216
Nie wiem jak wy faceci możecie tak zwyczajnie zapomnieć. Minęło już ponad 6 miesięcy odkąd ostatni raz wyszłam z jego mieszkania zapłakana, a jego zdjęcia wciąż doprowadzają mnie do łez.
Nie wiem na co liczę tym postem, ale chyba muszę gdzieś przelać myśli do których właśnie ryczę. Nigdy nikogo tak nie kochałam jak jego i nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek będę. Było między nami wiele ciężkich momentów ale mimo tego ja byłam pewna, że chce z nim być. Nigdy go nie zdradziłam, o nim niestety nie mogę powiedzieć tego samego. Wiem też, że miesiąc po naszym rozstaniu miał już Tindera. Po tym jak przyjaciółka pokazała mi jego profil zadzwoniłam do niego jeden jedyny raz, byłam zablokowana. Zainstalowałam te aplikację i codziennie go szukałam, był aktywny non stop. Dorabiałam sobie że upaja się nagłym dostępem do tylu kobiet. Wiem, że chodził na randki, myślę że nie jedną zakończył w łóżku. Ja w tym czasie głównie płakałam. Teraz jest dużo lepiej, staram się zadbać o siebie – zdrowo jem, chodzę na siłownie, poprawiłam sobie też to i tamto żeby poczuć się lepiej, wymieniłam prawie całą garderobę, ale wciąż ścigają mnie myśli, że nawet mu się nie dziwie, że już mnie nie chciał skoro tak mało kobieco wyglądałam. Pomimo upływu czasu, wywalenia każdego prezentu jaki mi dał wciąż nie potrafię się go pozbyć. Nie myślę już nawet, że go nienawidzę pomimo tego co zrobił tylko, że wbrew wszystkiemu dalej go kocham. Widziałam go ostatnio w galerii do której często chodziliśmy razem, sama nie byłam tam od miesięcy właśnie dlatego że bałam się na niego trafić, ale kilka tygodni temu weszłam tam na kilka minut. Wyrósł tuż przede mną ale udałam, że go nie widzę. Gdyby spojrzał na mnie wtedy to bez problemu by zauważył moje trzęsące się dłonie. Przykro mi, że to się tak między nami potoczyło, przykro mi, że nie umieliśmy o tym nigdy pogadać i przykro mi że nie powiedział mi kiedy już przestał mnie kochać. Przykro mi że nie możemy zawrócić do nocy której się poznaliśmy i zacząć jako tamte osoby jeszcze raz. Bo dla mnie zawsze liczył się tylko on. Jeśli miałabym okazję jeszcze raz z nim porozmawiać to chciałabym powiedzieć, że przepraszam, że nie umiałam być tym kogo potrzebował, że byłam niewdzięczna i nieuważna na jego wkład, że strofowałam go o głupoty nie zauważając jak go to boli. Wiem co mi zrobił i wiem że nie ma na to wytłumaczenia ale za swoje grzechy przepraszam.
#relacje #feels #tinder #milosc #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Nie wiem czy każdemu przychodzi tak łatwo zapomnieć, jeśli związek był miły, a niektórzy to kochają(lub mają obsesję) na zabój i to dosłownie.
Jak widać zupełnie różne style przywiązania się. Pocieszę Cię jako facet, że jestem dokładnie taki jak Ty w zakochiwaniu się i do dzisiaj nie mogę przeżyć rozstania podczas gdy moja była potrafiła tydzień po rozstaniu przeklikiwać w apce randkowej na tak moje fejkowe konta.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Są też lepsi, tylko jak trafić, pewnie warto na początku dyskretnie wypytać o poglądy, niech się wygada.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Ile miał wzrostu? Ile zarabiał? Jaką miał mordę w skali od 1/10 gdzie 10 to Henry Cavil
@mirko_anonim: Dokonałaś ingerencji chirurgicznej w swoje ciało z powodu ex chłopaka?