✨️ Obserwuj #mirkoanonim Poznałem ostatnio dziewczyne, spotykamy się, jest mityczny #s--s, ale ostatnio zauważyłem u niej pewien mankament, a mianowicie tarot, wróżby i astrologie. Początkowo nie zwracałem na to zbytniej uwagi, ale zaczyna to być chore. Ona wraz z koleżankami mają tradycje, że spotykają się w soboty na "czary". Początkowo myślałem, że "czary" to przykrywka na wieczór przy winie i plotki, ale jednak nie. Kilka razy dostałem zdjęcia i filmiki z rytułałów. Dziewczyny mają różne talie do tarota, runy, kamienie, talizmany i inne utensylia. Ostatnio zaproponowałem wyjazd do hiszpanii, bo znajomy chciał odsrzedać mi bilety i rezerwacje, ale oczywiście ona chciała podjąć decyzje po zapytaniu kart. Karty powiedziały jej, że nie powinniśmy teraz nigdzie wyjeżdzać i poświęcić się pracy. To jeden z przykładów tego jak ona uzależnia swoje wybory od "czarów". Na ogół świetnie się dogadujemy, ale boje się że jej pociąg do #ezoteryka i #astrologia będzie stanowił problem w przyszłości #rozowepaski #zwiazki
@mirko_anonim ja bym się ewakuowała biorąc pod uwagę jak bardzo polega na tym co jej karty powiedzą. Tak jak mówisz, kto wie czy jutro jej nie wyjdzie że wkrótce spotka miłość swojego życia i Cię zostawi.
silny-innowator-69: Zadawanie się z idiotkami powinno być ograniczone do jednorazowej wkładki. No chyba, że sam jesteś tepakiem, to się dobraliście xdd
Poznałem ostatnio dziewczyne, spotykamy się, jest mityczny #s--s, ale ostatnio zauważyłem u niej pewien mankament, a mianowicie tarot, wróżby i astrologie. Początkowo nie zwracałem na to zbytniej uwagi, ale zaczyna to być chore. Ona wraz z koleżankami mają tradycje, że spotykają się w soboty na "czary". Początkowo myślałem, że "czary" to przykrywka na wieczór przy winie i plotki, ale jednak nie. Kilka razy dostałem zdjęcia i filmiki z rytułałów. Dziewczyny mają różne talie do tarota, runy, kamienie, talizmany i inne utensylia. Ostatnio zaproponowałem wyjazd do hiszpanii, bo znajomy chciał odsrzedać mi bilety i rezerwacje, ale oczywiście ona chciała podjąć decyzje po zapytaniu kart. Karty powiedziały jej, że nie powinniśmy teraz nigdzie wyjeżdzać i poświęcić się pracy. To jeden z przykładów tego jak ona uzależnia swoje wybory od "czarów". Na ogół świetnie się dogadujemy, ale boje się że jej pociąg do #ezoteryka i #astrologia będzie stanowił problem w przyszłości #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord