Mirasy jak wam się używa telefonu z niepłaskim ekranem z tymi ściętymi krawędziami? Zastanawiam się nad kupnem bo mi pasują parametry ale w sumie któregoś razu w salonie bawiłem się innym tel z takim ekranem i mnie h-j strzelał jak łapało mi z boku dotyk.
@wuwuzela1: Na samym początku było dziwnie. Szczególnie jak chciałem przenieść ikonę apki z jednego ekranu na drugi. Trzeba się przyzwyczaić że kran jest jeszcze za krzywizną. Ale jak się przyzwyczaiłem to już normalnie się nim posługuję. Fajny bajer.
@wuwuzela1: Jak niżej ktoś napisał, brak ramek - takie wrażenie. Fajnie też wygląda film pełnoekranowy oglądany w poziomie, ale taki co obejmuje cały ekran.
@Wiskoler_double: fajnie ale akurat wygląd to ma zerowe znaczenie. Chodzi o wygode używania czy nie bedzie przypadkowych kliknięc bokiem dłoni przy trzymaniu.
@wuwuzela1 w wygodzie to na minus bo trzeba się przyzwyczaić, jak założysz kejs to albo tego zakrzywionego wrażenia nie będzie, albo kejs będzie za płytki żeby chronić poprawnie boki. Typowy bajer.
Mirasy jak wam się używa telefonu z niepłaskim ekranem z tymi ściętymi krawędziami?
Zastanawiam się nad kupnem bo mi pasują parametry ale w sumie któregoś razu w salonie bawiłem się innym tel z takim ekranem i mnie h-j strzelał jak łapało mi z boku dotyk.
Ekran ścięty, niepłaski
Typowy bajer.