Aktywne Wpisy

henk +258
odkąd pierwszy raz, będąc w liceum, usłyszałem o tym, że da się jechać do Indii będąc Polakiem minęło parę lat. tak ze 20.
po opowieści brata kolegi, że po zjedzeniu czegoś w restauracji, obudził się okradziony w szpitalu, mogę stwierdzić, że to ściema. nie dlatego, że to kraj niebezpieczny, ale dlatego, że nie ma tu restauracji ani szpitali. prawie.
no więc co mogę powiedzieć o Indiach? może i kiedyś był to klejnot w Brytyjskiej
po opowieści brata kolegi, że po zjedzeniu czegoś w restauracji, obudził się okradziony w szpitalu, mogę stwierdzić, że to ściema. nie dlatego, że to kraj niebezpieczny, ale dlatego, że nie ma tu restauracji ani szpitali. prawie.
no więc co mogę powiedzieć o Indiach? może i kiedyś był to klejnot w Brytyjskiej

źródło: temp_file4096243296502269183
Pobierz
affairz +183
Midel to jest typ gościa który za hajs otrzymany od rodziców kupował mieszkania kiedy były tanie, one potem podrożały i chłop uwierzył, że jest nowym Warrenem Buffettem i jest w stanie powiedzieć coś mądrego na dosłownie każdy temat
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡

źródło: Firefox_Screenshot_2025-03-05T13-07-28.485Z
Pobierz
Edit: eh, chyba będą jednak zmieniać te ujęcia losowo przez cały konkurs. Oby na zawody chłopaków się ogarnęli.