Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam następujący problem. Moja kuzynka znowu kolejny raz (chyba 4 lub 5 na przestrzeni ostatnich 3 msc) ma do mnie pretensje, że ja z kimś ją obgaduję, mówię coś na jej temat. Z nikim nie rozmawiam na ten temat, nie interesuje mnie to. Kuzynka ma problem w swoim małżeństwie, wie o tym spore grono osób, jej koleżanki, rodzina, no wieści między ludźmi szybko się roznoszą, wiadomo każdy lubi plotki, doda coś od siebie. Ja już mam tego serdecznie dosyć ale jak pytam kuzynkę aby wskazała te osoby które tak rozpowiadają o mnie to ona nie chce ich ujawnić.

No i teraz pytanie jak mam sobie z tym poradzić, nie wiedząc kto stoi za tym co się o mnie rozpowiada tzn. ktoś rozpowiada o mnie mojej kuzynce, że ja coś o kuzynce rozpowiadam? To jest ścigane przez prokuraturę czy prywatny akt oskarżenia? Jeżeli tak to na kogo skoro kuzynka nie chce ujawnić tych osób? Jakie naruszenia prawa można tutaj upatrywać? Ja jestem zmęczony całą sytuację i chciałbym aby odpowiedzialne osoby za to tłumaczyły się przed sądem albo organami ścigania.

#prawo #policja #sady

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: prosto z mostu jej powiedz by się odpier... bo nic nie opowiadasz i nie opowiadałeś, a potem miej wyrąbane na jej pierdzielenie. Jak dalej będzie miała problem to powiedz żeby się więcej do ciebie nie odzywała i nie przyjeżdżała.
  • Odpowiedz
@Qullion: co ty ( ͡° ͜ʖ ͡°) twoje rozwiązanie jest nielogiczne i mało oczywistym. Najlepsze i logiczne jest to co op (choć to znowu jedna z zrzautek pewnie) rozkminia. Sądy, prokuratury, zawiadomienie o przestępstwie, FBI, CIA. Jezusie jeśli to prawda to co się dzieje z tym światem. I weź sobie teraz wyobraź, że jesteś tym dyżurnym na psiarskich i dostajesz zgłoszeniem. Psze pana bo jeden z
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: nieoczywiste, ale działa. Kuzynka po pewnym czasie przyleci z przeprosinami jak się skapnie, że ktoś pierdzieli durnoty bo zaczynają wychodzić rzeczy o których on nie może wiedzieć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Olej, ludzie są jebnieci. X lat temu chcialem zeby kuzyn pomogl wkrecic mi sie na staż, nie dość że ruda menda nie pomogła, to zaczął rozpowiadać całej rodzinie i znajomym że zalatwił mi staż, ale ja nie chcialem iść. Urywaj kontakt z takimi, nie warto w ich gównie sie paprać bo będziesz ciągle w coś wciągany.
  • Odpowiedz