Aktywne Wpisy

rutkins +566
#debata
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.

źródło: temp_file1513936434747899484
Pobierz
waro +84
Szybkie wnioski po debacie:
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie
Mam następujący problem. Moja kuzynka znowu kolejny raz (chyba 4 lub 5 na przestrzeni ostatnich 3 msc) ma do mnie pretensje, że ja z kimś ją obgaduję, mówię coś na jej temat. Z nikim nie rozmawiam na ten temat, nie interesuje mnie to. Kuzynka ma problem w swoim małżeństwie, wie o tym spore grono osób, jej koleżanki, rodzina, no wieści między ludźmi szybko się roznoszą, wiadomo każdy lubi plotki, doda coś od siebie. Ja już mam tego serdecznie dosyć ale jak pytam kuzynkę aby wskazała te osoby które tak rozpowiadają o mnie to ona nie chce ich ujawnić.
No i teraz pytanie jak mam sobie z tym poradzić, nie wiedząc kto stoi za tym co się o mnie rozpowiada tzn. ktoś rozpowiada o mnie mojej kuzynce, że ja coś o kuzynce rozpowiadam? To jest ścigane przez prokuraturę czy prywatny akt oskarżenia? Jeżeli tak to na kogo skoro kuzynka nie chce ujawnić tych osób? Jakie naruszenia prawa można tutaj upatrywać? Ja jestem zmęczony całą sytuację i chciałbym aby odpowiedzialne osoby za to tłumaczyły się przed sądem albo organami ścigania.
#prawo #policja #sady
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt